1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Okłądki

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez darknuno, Grudzień 27, 2013.

  1. darknuno

    darknuno Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzozów
    Wtiam​
    Czy mógłby ktoś napisać instrukcje wgrywania okładek na Xbox360 RGH z oprogramowaniem FSD.
    Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rangerek

    rangerek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Stalinogród
  4. darknuno

    darknuno Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzozów
    Tak wiem, jednak nie moge z niej skorzystać ponieważ nie wiem jak podłączyć się do internetu. Ponieważ w muszę się zalogować po wejściu w przeglądarkę i nie wiem co z tym fantem zrobić :)
     
  5. rangerek

    rangerek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Stalinogród
    user i haslo to f3http - też na forum znalazłem :)
     
    1 osoba to lubi.
  6. darknuno

    darknuno Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzozów
    Dzięki, ale mi chodziło o to, że mam w sieci ustawione hasło na pc i phonie też muszę hasło wpisywać.
     
  7. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Sieć wymaga pewnie autoryzacji, raczej nic z tym nie zrobisz z poziomu konsoli.


    Wysłane z Galaxy S+
     
    1 osoba to lubi.
  8. CozzY

    CozzY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2013
    Posty:
    415
    Polubienia:
    108
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Luboń
    Skoro net masz przez wifi to nic dziwnego że musisz hasło podać (nie widziałem jeszcze fona z netem przez rj45). Sieć na xboksie też można skonfigurować na wszystkie sposoby tyle że nie w fsd, a w dashu.

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odpal org dash i tam w ustawieniach sieci włącz wifi i jeśli z automatu adresów nie pobierze to musisz wpisać ręcznie : IP, brama i maska.
    Później w FSD samo Ci pobierze okładki do gier z netu, a tych co nie pobierze możesz wrzucić ręcznie, o tak:
    http://xboxforum.pl/artykuly-196/reczne-dodawanie-okladek-do-fsd-163500/
     
    1 osoba to lubi.
  10. darknuno

    darknuno Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzozów
    Gotowe. Dziękuje i do zamknięcia :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum