1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Omijanie limitu 16gb czy to możliwe ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez BBejd, Grudzień 7, 2013.

  1. BBejd

    BBejd Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hej ! Z racji tego że mój dysk poszedł się ... gdy go podepnę do konsoli to wyskakuje E68 , bez niego działa bez problemów. Nowy dysk do fata jest drogi i jest to trochę nieopłacalne. Chcę kupić pendrive'a
    myślę nad 16gb lub 32 gb , ale xbox ma ustawione że z urządzeń przenośnych czyta tylko 16 gb . Czy jest jakiś sposób żeby to obejść bez robienia RGH ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie ma musisz kupić dysk lub zrobić sobie rgh. Dysk 60gb jest w cenie pendrive 32gb
     
  4. BBejd

    BBejd Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na allegro same używki , a z nowych to tylko 250 gb lub 320 w cenie ok.190 zł w góre a dla mnie bez sensu kupować taki dysk bo i tak go nie wykorzystam
     
  5. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No jest sposób.. w ustawieniach jak podepniesz pendriva 32GB klikasz kombinację guzików: A. I pendrive jest skonfigurowany w całości i masz 32GB/




    OK żarty ale na serio Xbox widzi teraz do 32GB :)
     
  6. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ms zwiększył to wykryje 32gb.
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przecież do xbox'a można podpiąć pendrive 32GB. Więc możesz kupić takiego i podłączyć, lecz według mnie korzystniejszym rozwiązaniem byłoby kupno normalnego dysku 60 gb, gdyż jest w podobnej cenie.
     
  8. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    do xboxa można podpiąć pendriva 32 gb z tego co się orientuję :)
     
  9. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Można ale się nie opłaca za to kupisz dysk 60gb.
     
  10. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Można podpiąć Pendrive 32GB, można nawet 64Gb, ale konsola wykorzysta maxymalnie 32GB, niedawno owszem można było tylko 16GB bo zależy to od wersji Softu (Dashboardu) czyli od wersji 16719 włącznie, 16202, 16203, 16537 można używać już 32 GB.

    Musisz też o czymś wiedzieć, jeśli będziesz chciał na dzień dziś zagrać w takie gry jak Battlefield 4, NFS Rivals to nie zagrasz ponieważ textury koniecznie wymagane są aby je zainstalować na Dysku wewnętrznym. owszem zainstalujesz je na pendrive jednak gra i tak nadal będzie wołać textury

    Pozostałe gry takie jak GTA5. COD: GHOST, Battlefield 3, i kilka innych można textury poinstalowac nawte na Pendrive.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  11. BBejd

    BBejd Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nareszcie jakaś odpowiedz z sensem ! Dzięki Ci wielkie , czyli jednak dysk na gwałt :D
     
  12. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    W BF3 textury trzeba zainstalować ba dysku wew. ;)

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  13. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    A no tak racja, BF3 na dysku wewn. textury HD też, jednak nie trzeba ich instalować koniecznie, więc ewentualnie bez textur trochę grafika będzie gorsza, ząs np Battlefield 4 i, NFS Rivals potrzebują koniecznie instalacji textur.

    Dysk wewnętrzny kolega chce zakupić, pamiętaj tylko żeby był to oryginalny, ewentualnie laptopowy ale tylko firmy WD z zmienionym Firmware
     
  14. popino

    popino Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    posiadam oryginalny dysk MS na sprzedaz 120gb za 120zl+wysyłka
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. kkey
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    659
  2. xgrzesiox
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    604
  3. Jakub Kubis
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    538
  4. Opermyt
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    474
  5. puziek
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1882

Poleć forum