1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Omijanie update'ów.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jakub Kubis, Lipiec 25, 2012.

  1. Jakub Kubis

    Jakub Kubis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    otuż zakładałem już taki temat ale ten problem jest inny.
    nagrałem gre kinect puss in boots (dobrze nagrana) i pisze mi że musze zrobić update (ale nie da sie)
    jak to ominąć ? (nie piszcie mi o lt+3.0)
    pomoże tu title update ?
    (mam x360 arcade fat ixtreme 1.6 lt+2.0 dash???{po update z ac:b})
    jest szansa że w to zagram ?
    nie usuwać mi tematu!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ta gierka wymaga dasha 13599 (tak mi się przynajmniej wydaje), więc sprawdź jaką masz wersję. Jeżeli masz niższą to nie pograsz.
    Pisałeś, że nie można zrobić update... dlaczego, jakiś błąd wyskakuje czy co ?
     
  4. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    ta gra to XGD 3 czy 2? bo jak 3 to musisz ją przerobic na 2. masz poradniki na forum.

    Kolega mial tak samo z UNS Gener. na lt2(plyke nagralem sobie na lt3) i jemu nie smigalo. wywalalo mu ze update. ale nie moglo go zrobic
     
  5. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Masz lt1.6 i chcesz grać w nowsze gry? Przecież lt 1.6 odtwarza gry do bodajże 1-6 wave nowe gry wymagają nowego dash a co za tym idzie nowszego lt.
     
  6. Jakub Kubis

    Jakub Kubis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tel:``dlaczego, jakiś błąd wyskakuje czy co ?`` tak: http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/mam-problem-z-update-138862/ .
    bankajos: XGD2.
    Seban_ZA:``Masz lt1.6 i chcesz grać w nowsze gry? Przecież lt 1.6 odtwarza gry do bodajże 1-6 wave nowe gry wymagają nowego dash a co za tym idzie nowszego lt.``
    człowieku czytaj dokładnie mam lt 2.0 .
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Update dasha nie zrobisz z nagranej gry, było to już wałkowane na forum. Jak chcesz zaktualizować dasha to pobierz go z xbox.com i wgraj za pomocą pendrive.
     
  8. Jakub Kubis

    Jakub Kubis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    novy66 ja już prubowałem z pendrive i z orginalnego kinect star wars
    ja mam jakiś błąd update
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. BBejd
    Odpowiedzi:
    12
    Wyświetleń:
    908
  2. xgrzesiox
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    604
  3. Opermyt
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    474
  4. kkey
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    659
  5. puziek
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1882

Poleć forum