1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ominięcie blokady regionalnej xbox net przez router

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Crummy, Maj 10, 2011.

  1. Crummy

    Crummy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam problem bo niewiem czy da się ominąć blokadę regionalną gdy x podłączony jest kablem ethernet do routera.
    Przedstawie schemat połączenia: komp------->router<---------xbox
    Wiem że mam w routzerze opcje vpn jakby co moj router to netgear dg834g
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Da sie, jak twoj router ma obsluge VPN to trzeba ja ustawic
     
  4. Crummy

    Crummy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięx
    A może ktoś wie jak to ustawić?
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No musisz wykupić serwer z ip konkretnego kraju i wpisać login, hasło, ustawienia serwera w zależności jakich dostawców obsługuje twój router
     
  6. Mikolak

    Mikolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gliwice
    Ewentualnie jeżeli chcesz ściągnąć coś jeden raz tylko, to możesz użyc Macro VPN.
    Wygoogluj sobie, 7 dni próbnych, 2GB limitu transferu.
    Wolno chodzi, ale chodzi.
    Jak załączysz już ściąganie, to możesz wyłączyć VPNa, ściągnie się normalnie z twojego łącza do około 97% i się anuluje, wtedy znowu włączasz VPN i pobierasz ponownie, ruszy od tych 97%. W ten sposób dużo szybciej się ściągnie
     
  7. Crummy

    Crummy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy jest takie że jak się już kupi grę z vpn to już pózniej można pobrać bez vpn?

    @edit a z uk bez blokady jest?
     
Wczytywanie...

Poleć forum