1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

online

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez salwador, Listopad 8, 2010.

  1. salwador

    salwador Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie mam taki router TL-WR340G jak zrobic zeby xbox polaczyl sie z moim laptopem
    siedze juz 3 dzien i nic nie umiem zrobic prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jak laptop łączy się przez wifi to xbox go nie będzie widział. Jakbyś podłączył laptopa kablem do routera, albo udostępniał połączenie przez laptopa do xboxa to wtedy dopiero klocek zobaczy kompa.
     
  4. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kup kabel ethernet. Najprościej.
     
  5. vantom1

    vantom1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Stworz polaczenie mostkowe na polaczniu siedziowym bezprzewodowym i ethernet (Zaznacz obydwa polaczenia i kliknij prawym klawiszem na nie)
    Wtedy podlacz kablem, xbox zobaczy go raz dwa i bedziesz mial internet.
    Lub podepnij bezposrednio do Routera.
     
  6. salwador

    salwador Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam zrobione tak ze kabel podaje neta jest wpiety do router potem kabel z routera leci do laptopa i nastepny kabel z routera do xboxa i robie test poczenia i brak dalej podlaczonego pc ale z siecia normalnie sie laczy zmostkowalem i dalej nic poprostu chcialem pograc sobie na necie przez kai
     
  7. salwador

    salwador Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze to przez router ze mam zle ustawiony jak ktos ma cirpliwosc to prosze o katak gg3379575
     
Wczytywanie...

Poleć forum