1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.
  2. Xbox One X 

    Zamknij zawiadomienie

Opc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BinduS, Maj 14, 2013.

  1. BinduS

    BinduS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ,otóż mam pytanie które dręczy mnie strasznie. Otóż w poradnikach, postach, wszelkiego rodzaju wątkach jest mowa o tym OPC tej opcji w IMGBurnie. Przed chwilą nagrałem Far Cry 3 z OPC WŁĄCZONYM na prędkości x4 i wszystko poszło gładko (Verbatimy MKM 003-000). Z racji tego, że narazie nie mam przy sobie xboxa nie mogę sprawdzić czy działa poprawnie i czy da się grę zainstalować na dysk ( słyszałem, że jeśli się nagrywa x4 to jest jakiś problem - to prawda? ) Więc moje pytanie to : Czy opc ma być włączone czy nie i z jaką prędkością mam nagrywać płytki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak nagrywasz 4x to ma byc włączone jak 2x wyłączone
     
  4. BinduS

    BinduS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na obu prędkościach płytki będa sie instalowac na dysku ? Sprawdzone info proszę :D
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Tak na obu
     
  6. BinduS

    BinduS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry, że odkopuje ale nagrywając dokładnie tak samo Wiedzmina przy weryfikacji na 49 % wyskakuje błąd. Ktoś może wiedzieć o co chodzi?
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3438
    Polubienia:
    397
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    z takich informacji to nic nie pomozemy, wina moga byc plyty, ustawienia w imgburn, flash w nagrywarce itp, dokladniejsze informacje potrzebne
     
  8. BinduS

    BinduS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płytki verbatimy MKM-003-00, OPC włączone, prędkość x4, w EEPROM Smart Burn,Force Hyper Tuning i Online Hyper Tuning ON a Over Speed Writing OFF, opcje wszystkie w ABX ustawione, obraz przeszedł bez żadnego błędu.
     

Poleć forum