1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Opc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BinduS, Maj 14, 2013.

  1. BinduS

    BinduS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ,otóż mam pytanie które dręczy mnie strasznie. Otóż w poradnikach, postach, wszelkiego rodzaju wątkach jest mowa o tym OPC tej opcji w IMGBurnie. Przed chwilą nagrałem Far Cry 3 z OPC WŁĄCZONYM na prędkości x4 i wszystko poszło gładko (Verbatimy MKM 003-000). Z racji tego, że narazie nie mam przy sobie xboxa nie mogę sprawdzić czy działa poprawnie i czy da się grę zainstalować na dysk ( słyszałem, że jeśli się nagrywa x4 to jest jakiś problem - to prawda? ) Więc moje pytanie to : Czy opc ma być włączone czy nie i z jaką prędkością mam nagrywać płytki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak nagrywasz 4x to ma byc włączone jak 2x wyłączone
     
  4. BinduS

    BinduS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na obu prędkościach płytki będa sie instalowac na dysku ? Sprawdzone info proszę :D
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Tak na obu
     
  6. BinduS

    BinduS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry, że odkopuje ale nagrywając dokładnie tak samo Wiedzmina przy weryfikacji na 49 % wyskakuje błąd. Ktoś może wiedzieć o co chodzi?
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    z takich informacji to nic nie pomozemy, wina moga byc plyty, ustawienia w imgburn, flash w nagrywarce itp, dokladniejsze informacje potrzebne
     
  8. BinduS

    BinduS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płytki verbatimy MKM-003-00, OPC włączone, prędkość x4, w EEPROM Smart Burn,Force Hyper Tuning i Online Hyper Tuning ON a Over Speed Writing OFF, opcje wszystkie w ABX ustawione, obraz przeszedł bez żadnego błędu.
     

Poleć forum