1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Operation Flashpoint Read river

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez padaczny21, Czerwiec 26, 2011.

  1. padaczny21

    padaczny21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem :) mianowicie nie chodzi o to że gra mi wywala ze chce aktualizację tak jak większość tematów na temat tej gry .. tylko tak ... wszystko mi się bardzo pięknie nagrało agbx same zieloności :) płytka tez dobra i tak mam LT+ 1v1 i gra mi sie włącza najpierw jest ten filmik z tym nieśmiertelnikiem i potem pojawia sie ekran PRESS START ;D i tu sie zaczynają moje schody :D gdyż nacisnę ten start ;] to pokazuje mi sie tą kółeczko ładowania i tak ono sobie chodzi chodzi chodzi chodzi...3 minuty później... chgodzi chodzi i chodzi :p az w końcu wyjmuje plyte i wkładam inna gre :D i tak... czy ona naprawdę tak długo się może ładowac na początku ?? ( konsolę mam xbox 360 arcade z 2007roku raczej to nie ma znaczenia bo inne najnowsze gierki mi śmigają (fable III ACBH etc..) czyli moje pytanie ;] CZY ONA TAK DŁUGO SIĘ WCZYTUJĘ >> CZY MUSZE KUPIĆ 2 PŁYTKĘ I NAGRAĆ JESZCE RAZ ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nath

    nath Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    zapewne był jakiś błąd podczas nagrywania, mnie się odtwarza od razu, verbatimy są po 4zł więc jak nagrasz jeszcze raz to chyba nie zbiedniejesz : P
     
  4. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Mi się wczytuje w kilka sekund, nagrywałem na Verbatimku.
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Mi się na lt 1.1/verbatim tylko przy pierwszym uruchomieniu konsola zatrzymała, ale zresetowałem i działało normalnie, chociaż moim zdaniem szkoda płyty na tą grę :D Nawet nie ukończyłem, bardzo słaba...
     
  6. padaczny21

    padaczny21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dziekuje za odpowiedzie :) dzisiaj wypalę na nowo płytke i zobacze co bedzie
     
Wczytywanie...

Poleć forum