1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Opłaca się go wziąć? [WEJDŹ]

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sothan, Luty 4, 2012.

  1. Sothan

    Sothan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam zamiar zakupić tego xboxa: Xbox 360 Arcade - Jasper - komplet (2099299205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Opłaca się go wziąć za 465zł?
    Ma może jakieś ukryte wady w opisie?
    Dziękuję za pomoc, Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hubercik

    hubercik Banned

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wygląda dobrze ale poproś o zdjecie z tylu konsoli (data produkcji),nie istnieje cos takiego jak wbudowana karta 512 mb do xboxa, zewnetrzny flash oczywiscie ,ale wbudowana hmmm (chyba sprzedajacemu cos sie pomylilo) w opisie nie pisze zer pad tez nalezy do zestawu oraz kabel do telewizora (wez sie jeszcze o to popytaj) STRZEŻONEGO PAN BÓG STRZEŻE
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie oplaca sie dysku nie ma pad nie z zestawu
     
  5. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Oczywiście, że się opłaca :D
    Co z tego, że pad jest nowy? To chyba dobrze. Jakby tych kabli nie było ani pada na zdjęciach i nie pisało by w temacie aukcji, że chodzi o komplet to można by wątpić, że nie dostaniemy tego w zestawie.
    Wbudowana karta 512mb charakteryzuje własnie Jaspery, bo tylko one mają wbudowane karty. Zewnętrzne mają starsze konsole od Falconów w dół.
    Dysk zawsze można dokupić, więc też nie widzę problemu.
    Cena jak najbardziej ok.
     
  6. rumcajsor13

    rumcajsor13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Opłaca się lecz,zawsze można dołożyć 200zł i mieć nowego slima 4gb(sklep mercury na allegro)
     
  7. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Zgadza się...
    Chyba nawet bardziej się opłaca kupić nowego slima niż używanego jaspera.
    Sam sprezentowałem sobie slimkę 4GB (ze sklepu markury...) :D
     
  8. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Nie zgadzam się z lykanin...moim zdaniem lepiej kupić tego jaspera - jest bardzo mało awaryjny z przeróbką w razie czego nie ma problemu, za te 200 zł dokupi sobie spokojnie dysk twardy.

    Sothan oferta jak najbardziej ok...
     
  9. n1000

    n1000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie opłaca się - jak dokupisz kable i inne akcesoria, wyjdzie tyle samo, co za Elite...
     
  10. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Ja kupuje elity jasper 120gb po 600zl niekiedy taniej jak sie trafi.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  11. rumcajsor13

    rumcajsor13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Każdy ma swoje zdanie
     
  12. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Co za roznica i tak juz dawno sprzedany :tennis: Problem z glowy ;7
     
  13. CinderellaMan

    CinderellaMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zapytaj czy nie był wymieniany napęd czasem (spoof) bo nie pograsz w gry xgd3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum