1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oplaca sie kupic help

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bigipl, Styczeń 27, 2011.

  1. bigipl

    bigipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cześć znalazłem fajną konsole xbox opis

    Konsola jest w bardzo dobrym stanie i była sporadycznie używana. Konsola jest przerobiona i posiada fabrycznie lepsze chłodzenie - nie przegrzewa się. xbox 360 Falcon (3.0) z 2008.07.15 z hdmi z najnowszym dashem 12.62 umożliwia podłączenie kinect ,a także możliwości podłączenia pendriva jako dysk twardy i zapisywanie na niego stanu gry lub gier .konsola niebanowana można spokojnie grac na necie .nigdy nienaprawiana napędem lite-on przerobiona ixtrem lt+1.1 dzięki tej przeróbce można grac na xbox live na nieoryginalnych grach bez obaw.w zestawie konsola kabel hdtv dysk 60gb

    Oplaca sie za 500 zl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Za 450zl sie oplaca, za 500 znajdziesz lepsze oferty jasperow.
     
  4. Wonex

    Wonex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Szczerze mówiąc to moje odczucia są mieszane czyli za 500 złotych to możesz wyrwać Jaspera
     
  5. cysio999222

    cysio999222 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zgadzam sie z przed mowcami szukaj a napewno znajdziesz jansper
     
  6. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5419
    Polubienia:
    1655
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Od kiedy to w Falconach nie występuje Rrod?
    Nie zapominajmy że zjawisko Rrod (wg. M$ nie występuje we slimkach - dane oficjalne) ale nie ma takiej mowy o Jasperach i na pewno nie o Falconach :D może w Xenonach też :D.

    Posłuchaj rad userów wyżej i szukaj szukaj na allegro czy gdzieś jaspera. O ile nie chcesz dołożyć trochę i kupić slima.
     
  7. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    W Jasperach na pewno występuje ROD ale to są takie małe odsetki że raczej pod uwagę ich brać nie trzeba :D
    Kup jakiegoś jaspera lub negocjuj cenę raczej powinieneś zbić te 50 zł
     
  8. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    najlepiej będzie jak dozbierasz i kupisz nowego slimka 4g Flash ma wyjść nie długo wiec przerobisz sobie
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. ShadowTiger
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    405
  2. PanYZ
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    650
  3. PanYZ
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    1110
  4. karsiary
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    354
  5. gelosik
    Odpowiedzi:
    38
    Wyświetleń:
    1842

Poleć forum