1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oplaca sie kupic?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez haku33, Styczeń 17, 2011.

  1. haku33

    haku33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Chcialbym Kupic x360 tylko nie wiem czy sie oplaca i w ogole podam wam link i powiedzcie

    xbox 360 ARCADE jasper lt + wysyłka express (1412278455) - Aukcje internetowe Allegro
    Xbox 360 ARCADE JASPER NOWE (1416472141) - Aukcje internetowe Allegro



    Powiedzcie co sadzicie. Dzieki z góry :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pulpido

    pulpido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legnica
    Za ~700zł możesz kupić arcade w zwykłym markecie. Ja prawie 2 lata temu zapłaciłem 800-850 za premium
     
  4. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Kolego za 750zl masz nowego slima na allegro także bym sie dobrze zastanowił nad tym
     
  5. haku33

    haku33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    slima sie da przerobic?

    SLim od arcade rozni sie DYSKIEM 4gb tylko?
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nowa plyta glowna, nie potrzeba oddzielnego zasilacza do kinecta i pamiec 4GB zamiast 256MB.
    Slima przerobisz przez wymiane napedu, ale to tylko czasowe rozwiazanie.
     
  7. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Jak chcesz grać na kopiach nie bierz slima koleś chce fata to po co mu wciskasz slima ,slima da się do daty produkcji 07.2010 potem na razie się nie da wydaje mi się że ta pierwsza aukcja trosze za droga ta druga spoko + 50zł i masz już przerobioną nic cie nie martwi polecam taki sprzęt potem możesz dokupić jaki chcesz dysk jaki będziesz uważał za potrzebny 20gb,60gb,120gb czy 250gb i masz spokój na lata nie wiadomo ile będzie kosztowała przeróbka nowego slima może się powtórzyć to co było kiedyś z liteonem przeróbka ok 200zł więc jak chcesz grać na piratach to kupuj Arcade fat ( albo elite )
     
  8. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    chcesz kupić to kupuj, ale nie arcade za 730 zł ;D bez jaj.

    sorry ale śmieszna sena, za podobną cene (może nawet tylko +50zl jak dobrze poszukasz) wyrwiesz elite z dyskiem 120gb.

    po za tym, wszyscy tak polecają te slimy... a tak na prawdę dla mnie zakup slim 4gb zamiast elite 120gb to czysta głupota.

    zresztą, kupisz konsole z dyskiem to szybko docenisz to, że masz ten dysk.
     
  9. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Sory no nie wiem gdzie widziałeś elita nowego bo o takie konsole z tego co widzę mu chodzi za ok 790zł tu masz trochę elitów które nie kosztują tyle bo teraz to będzie droższe niż ci się wydaje bo fatów już nie produkują to co im zostało na magazynach to prywatni sprzedają drożej dal fanatyków którzy kupią za każdą cenę tu masz trochę elitów zadzwoń i spytaj się czy ci sprzedadzą za 800zł ;p XBOX360 120GB ELITE LIMITED EDITION RESIDENT 5 (1418133710) - Aukcje internetowe Allegro *RATY* XBOX360 ELITE 120gb+HDMI/Sklep PlayZone Waw (1417162089) - Aukcje internetowe Allegro Konsola XBOX 360 ELITE + GRATISY !!! (1408465867) - Aukcje internetowe Allegro nawet za używane chcą prawie 900zł http://allegro.pl/nowy-xbox-360-elite-120-gb-dysk-najtaniej-i1413843390.html
    PS:
    Kup sobie arcade przerób ja bez dysku miałem 1.5 roku i przeżyłem przecież tą konsole spokojnie da się użytkować bez dysk fakt że dyskiem jest lepiej ale bez też się da potem dokupisz sobie dysk i masz git albo dołóż i kup sobie elita to by było do ciebie najlepsze rozwiązanie a slima ci nie polecam
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. ShadowTiger
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    406
  2. PanYZ
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    651
  3. PanYZ
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    1111
  4. karsiary
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    355
  5. gelosik
    Odpowiedzi:
    38
    Wyświetleń:
    1844

Poleć forum