1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oplaca sie?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Baksio, Luty 8, 2009.

  1. Baksio

    Baksio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    Xbox falcon Premium Przerobiony 960zl z przesylka?
    Sprzedajacy jeszcze zapewnia wymiane konsoli na nowa jezeli zepsuje sie wciagu 3miesiecy. Jezeli zepsuje sie pozniej zapewnia darmowe wgranie orginalnego softu(koszt przesylki)
    Oplaca sie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kompot

    kompot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Nie odpowiem Ci na twoje pytanie ale na twoim miejscu jak mieszkasz w większym miescie szukałbym czegoś tańszego ;)
     
  4. Fasto

    Fasto Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Korczyn
    raczej się opłaca
     
  5. martwycx65

    martwycx65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Połaniec
    Opłaca sie ;)
    Ja kupowałem konsole w Opolu i premium kosztuje tam 999zł :)
    Ale wziołem arcade bo dysk jest moim zdaniem zbędny :)
     
  6. matysking

    matysking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Jak na mój gust trochę drogo ale te 3 miesiące pewnej gwarancji to zawsze coś...jeżeli sam nie potrafisz wgrywać oryginalnego softu to także zawsze jakaś ewentualna oszczędność...tylko czy fatycznie będziesz tego potrzebował. Jednak ja mam zasade, że lepiej zapłacić więcej ale mieć pewność na przyszłość..wszak chciwy traci dwa razy...
     
  7. Baksio

    Baksio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    ja mieszkam w opolu ale teraz nawet w mm kosztuje taniej (899)

    @matysking
    nie napisalem ze tego nieumiem tylko ze sprzedawca to oferuje :)
     
  8. wer

    wer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo ja wiem czy się opłaca;) 960zł to troche powiedziałbym drogo. Jak złapiesz okazję w MM za jakieś 750-800zł + przeróbka około 50zł = 800-850zł. Ale wiesz okazje są dla cierpliwych;)
     
  9. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie ma możliwości powrotu do oryginalnego softu, przy napędzie LiteOn. :cool:
    Pamiętaj o tym przy kupnie i zapewnieniach sprzedawcy.
     
  10. Baksio

    Baksio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    Pierwszy raz slysze ? napewno??
     
  11. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak
     
  12. Baksio

    Baksio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    dlaczego? logiczne jest chyba ze jak mozna wgrac pirackiego softa to mozna tez wgrac orginalnego? ;/
     
  13. Roberus

    Roberus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zdaje mi się że przy wgraniu coś się usówa i tego nie można wgrać z powrotem.
     
  14. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    W Lite-On'ie nie da rady wgrać oryginalnego software'u.

    Moim zdaniem trochę drogo, choć tak jak mówią inni, są chociaż 3 miechy gwarancji w razie czego.
     
  15. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    dołacze się do rozmowy.
    Prosiłbym o jak najtanszą oferte XboX 360 60gb Prem odrazu przerobionego
    Może być Allegro byle by była wysyłka za pobraniem i dobry sprzedawca.
     
  16. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie mam zamiaru powielać tobie informacji które znajdują się na forum.Przyjmij jednak do informacji, że takiej możliwości NIE MA.
     
Wczytywanie...

Poleć forum