1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Orginał -> kopia zapsaowa

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez ugly0ne, Grudzień 8, 2007.

  1. ugly0ne

    ugly0ne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Jak zrobić z oryginalnej gry kopie zapasową? Czy wsytarczy zwykły program do rippowania taki jak np. DVD Decrypter? Plus do tego stealth patch?

    Z góry dzięki za pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Odp: Orginał -> kopia zapsaowa

    Z tego co wiem, trzeba podpiac naped z X360 do kompa ktory ma VIA i wtedy zrzucic. Ale moge sie myslic.
     
  4. max1989pl

    max1989pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2007
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Orginał -> kopia zapsaowa

    Metoda kopiowania orginałą z Xbox360 jest taka sama jak na Xklocku czyli Xiso i jazda niewiem jak z patchem ale można spróbować.
     
  5. damigt

    damigt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    a jeśli chce zrobic obraz piratki to tak samo ??
     
  6. szank

    szank Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-Pax
  7. kowex1987

    kowex1987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Trafiłem do tego tematu fartem :) a tak sie składa że chciałem zapytać jak to jest ?

    Mam Forze 3 oryginał na 2 płytach ale chciałbym zrobić sobie kopię na których będe sobie grał :) natomiast orygnał będzie leżakował . Ciężko jest zrobić kopię ??? może ktoś podpowiedzieć więcej ...bo nie robiłem wczesniej nic takiego...Nie wiem co tzreba miec,jaki program

    Każda rada mile widziana
     
  8. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Szank podał wam link do rozwiązania, oryginał jest specjalnie zabezpieczony, a to co jest w tym linku podawane jako "patche" to jest to rozmieszenie poszczególnych zabezpieczeń itp., wyciąga się to po to, aby program poradził sobie z tym fantem, co do robienia iso z kopii to nie ma problemu, wkładasz pirata i robisz obraz tak jak zwykle bez jakiś kombinacji tylko z oryginałem tzreba tak kombinować.
     
  9. Splaree

    Splaree Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to raczej nie przejdzie :( nawet jak zrobisz .iso oryginalu to xbox będzie traktował ją jako pirata i raczej Ci jej nie odczyta jedynym wyjściem jest kupno dysku.
     
  10. szank

    szank Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-Pax
    No lol, odkryłeś Amerykę. Jasne jest, że jak napęd nie jest przerobiony to tego nie odczyta.
     
  11. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
  12. Damisss

    Damisss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam
    A ja mam takie pytanie natomiast mam laptopa i nie moge za bardzo w nim rozebrac napedu aby po podmieniać te płyty tak jak jest w tym poradniku rozumiem ze nie ma innej opcji żaden program nie stworzy mi obrazu gry(oryginału) aby sobie przegrac oczywiscie Xbox przerobiony!
     
Wczytywanie...

Poleć forum