1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Orginał na przerobionym XBOX360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wawi1998, Listopad 2, 2012.

  1. Wawi1998

    Wawi1998 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema. Kiedy otrzymalem xboxa osoba która mi go sprzedała stwiedziła iż w orginalne gry nie można grac na blaszaku. Nie wierząc w to zwracam się do was. Czy można grać w orginały na przerobionej konsoli chodzi mi tu nie o sieć ale FIFA i jej możliwości tylko na orginałach. Jeżeli niemożna to proszę podajcie mi dlaczego. Dzięki i czekam na szybką odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wowo213

    wowo213 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Znajomy grał na przerobionej konsoli w original fify 12 i zero problemów
     
  4. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Tez mam przerobioną i gram bezproblemowo w Fife 12, RDR, Gta 4, AC revelations.
     
  5. Wawi1998

    Wawi1998 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli mówicie że zero ryzyka, żeby nie było tylko tak że zagram i już nie będzie przerobiona. Ale wy instalujecie na dysku czy normalnie bez instalacji ?
     
  6. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    Jeśli masz LT3.0 To powinno na 90% śmigać normalnie.
     
  7. Wawi1998

    Wawi1998 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jeżeli miałbym 2.0 to nie ?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tez bedzie dzialac normalnie
     
  9. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    wszystko bedzie działać :)
     
  10. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Orginaly na 100%.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum