1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Orginalna płyta fifa 13 bład

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez didol1708, Styczeń 3, 2013.

  1. didol1708

    didol1708 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam zakupiłem fife 13 ale mam problem z konsolą wkładam do napędu płytke pisze że konieczna jest aktualizacja wiec aktualizuje i po aktualizacji wywala mi jakiś błąd E66 BŁĄD SYSTEMU pomocy ;(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Orginalna płyta fifa 13 bład

    Masz zly fw w napędzie, przerobiona starym fw

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. didol1708

    didol1708 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha a co moge z tym zrobić kolego pozbyć sie xboxa ?
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wgrać oryginalny FW z kluczem i dokończyć aktualkę :)
     
  6. didol1708

    didol1708 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jaki bedzie koszt tego i co mi to da nadal bede mogl grac w piraty ?
     
  7. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    na oryginalnym FW możesz grać tylko w oryginalne gry
     
Wczytywanie...

Poleć forum