1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Orginalny klucz napędu .

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez amaru123, Luty 24, 2010.

  1. amaru123

    amaru123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kościerzyna
    Mam pytanie kupiłem jaspera przerobionego ixtreme 1,5 i sprzedający powiedział ze nie posiada oryginalnego klucza napędu i w związku z tym mam pytanie czy da go się jeszcze wydobyć. P.S nie wiem czy to dobry dział.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kasiatuiteraz

    kasiatuiteraz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
  4. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    A ja się tak podepnę pod ten temat. :)
    A z iXtreme 1.61 też da się go odczytać? :)
     
  5. amaru123

    amaru123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kościerzyna
    A może mi ktoś wytłumaczyć jak to się robi ???
     
  6. kasiatuiteraz

    kasiatuiteraz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Jungleflasher>dummy from itxtreme.

    Napęd podłączasz standardowo kablem sata.

    Z 1.61 też da radę. Z lt bez cięcia i lutowania nie.
     
  7. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    A jeśli wysyła się konsolę do kogoś, aby zaktualizował oprogramowanie, to ogólnie ten który robi aktualizację sam może sczytać ten Key, czy my powinniśmy mu go dostarczyć?
    Pytam ogólnie.
     
  8. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Sam sobie sczyta keya
     
  9. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Aha, to spoko. Nie będę musiał odgrzebywać numeru do kolesia, od którego kupiłem konsolę. :)
    Poratowaliście mnie chłopaki. Leci "dziękuje" jak najbardziej zasłużone. :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum