1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Orginaly firmware - jakie pliki potrzebne ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez dzordzyk, Kwiecień 27, 2009.

  1. dzordzyk

    dzordzyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    przerabialem konsole u pewnego delikwenta, zeby mogla czytac kopie zapasowe. Po przerobce na maila wyslal mi pliki:
    - Dummy.bin
    - Identify.bin
    - Inquiry.bin
    - Key.bin

    I moje pytanie brzmi - czy z takimi plikami, gdyby w przyszlosci zaszla potrzeba powrotu na orginalny firmware, bedzie to mozliwe ?
    Jestem tutaj nowy, takze przy okazji witam wszystkich :)
    Z gory dziekuje za odpowiedz,

    Pozdrawiam,
    dzordzyk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. czachadymi89

    czachadymi89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabkowice Sl
    Jeżeli napęd który posiadasz to liteon to nie masz możliwości powrotu, jeżeli starszy można wracać.
     
  4. dzordzyk

    dzordzyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    dzieki za odpowiedz. Generalnie to tak - mam Liteona. Data produkcji konsoli to jakos koncowka lutego. Osoba, ktora go przerabiala wyslala mi wlasnie te pliki.
     
  5. miziaki12

    miziaki12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    to tzw klucz z tego co mi tłumaczył typek ,który mi przerabiał to możesz w razie czego kupić liteona na allegro i tam ten klucz dograć.
     
  6. Flisek

    Flisek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Bez przypału można grać klucz do Lite-ona. Rozmawiałem z profesjonalnym serwisantem i on mówił, że da się to zrobić wbrew temu co wypisują na forach. Ich adres WWW:
    www.serwis-konsol.pl
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    klucz da sie jak najbardziej
    oryginalny soft juz nie
    a to 2 rozne rzeczy
     
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A jak myślisz skąd ten "profesjonalny serwisant" bierze potrzebne informacje ?? Oświecę cię, z takich forów jak to.
    Popieram.
     
Wczytywanie...

Poleć forum