1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

orginaly z xbox nie dzialaja na x360...

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez daniel_66, Grudzień 20, 2010.

  1. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    Siemka wszystkim,mam problem otoz mam orginalna gre na x pierwszej generacji underground 2 ..i niestety nie dziala.pisze zeby ponownie pobrac gre..przeciez to orginal..hmmh...;/;/;/dodam ze mam Lt+...i jeszcze jak usunac emulator z dysku x360???? dzienx za wszelka pomoc:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na LT+ nie zagrasz w gry z pierwszego x'a (w te oryginalne chyba też nie, ale nie jestem pewien)

    Drugim powodem, może być brak obsługi tej gry przez emulator.
    Tu masz listę gier z pierwszego x'a kompatybilnych z x360:
    List of Xbox games compatible with Xbox 360
     
  4. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    chyba ze masz tez nieoryginalny dysk :) wtedy trzeba pobawic sie z migracja paru plikow ze starego dysku do nowego.
     
  5. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    emulator obsluguje ta gre... dodam ze dysk mam nieorginalny , a emulator zainstalowalem z plyty cd-r... hmmh.. a wie ktos jak go usunac z dysku??? i na czym ta migracja plikow polega???
     
  6. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    wyszedł specjalnie nowy LT nie pamiętam nazwy chyba LT+1 ale nie jestem pewien i on naprawiał błąd że nie można odpalać gier z xbox
     
  7. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    ok za chwile sobie wgram lt + 1.1 i zobacze czy dziala...
    ps.a co ma dysk do tego??? jest dobrze zrobiony nie bylo z nim nigdy zadnego problemu...mam go juz rok... i jest git... wiec w czym problem??
     
  8. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    na LT+ działają oryginalne gry z xboxa 1.

    Posiadam Halo 1 i odpala aż miło....
     
  9. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    ale u większości nie działa i dlatego wydali poprawiony .
     
  10. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Offtop.

    Wydali poprawione bo kopie nie działają, co również potwierdzam gdyż posiadam Halo 2.
     
  11. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    to pomoze ktos zeby odpalic te gry???? bo nie wiem o co kaman..;/;/na dysku jest zainstalowany emulator.. .albo nie ktos powie jak go usunac... albo jakie pliki dograc czy cos..
     
  12. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
  13. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    wszystko fajnie tylko ze z tego linku nie da sie pobrac;/;/ KNAR masz moze jakis inny link???:>:>:>
     
  14. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wgraj LT+ 1.1 ten FW naprawia ten blad.
     
  15. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    ale czytalem ze orginaly dzialaja z x 1 na lt + a ja mam taki sam komunikat czy wloze kopie czy orginal..;/
     
  16. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
  17. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
  18. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    KNAR faktycznie miales racje nie bylo partycji 2 ....zrobilem tak jak mowiles ,wgralem lt + 1.1 i dziala wszystko kopie jak i orginaly...dzienx za pomoc.temat do zamkniecia pozdro... :)::):)
     
  19. groverhumi

    groverhumi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam inne pytanie . Mam grę The Lord of the rings powrót króla ze starego Xbox gra się uruchamia bez problemu . Ale w jej trakcie dochodze do miejsca gdzie mam nacisnąć Black action button , którego nie ma na nowych padach . Czy zastepuje go jakaś kombinacja klawiszy ? A może jakiś inny klawisz ale wydaje mi się że nacisnołem już wszystkie.
     
  20. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Official release of C4E's iXtreme LT+ v1.1
    - Supports Benq and Liteon Drives (74850, 83850V1, 83850V2, 93450)
    - xbox 1 backup support (iXtreme compatible, DVD9 only)
    - improved pfi support
     
Wczytywanie...

Poleć forum