1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

orygimalna gta v przy rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez demades, Wrzesień 27, 2013.

  1. demades

    demades Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam xbox slim 4 gb i dysk zewn 500 gb. Kupilem jednak oryginalna gta v i nie moge grac. Z plyty nie odpala "...wyczysc sciereczka...". Po zgraniu na dysk tez nie dziala bo wyswitla komunikat "...by pobrac gre pomownie".
    Ktosoze wie co mozna zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pena sformatuj pod konsolą i zainstaluj na nim DVD1, a grę odpal z DVD2
     
  4. demades

    demades Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobilem. Pliki z cd1 po formacie pena sa w katalogu usbmu0_content-00000... a cd 2 na zewn. I nadal ten sam komunikat
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. demades

    demades Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak sprawdzic jaki mam dash i czy jest za niski?
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Łat ????

    Dash sprawdź w ustawieniach systemowych
    Do GTA V przynajmniej 16197 być musi.
     
  8. demades

    demades Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W ustawieniach mam cos takiego
    Wersja dash "2.2 rev725"
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    He ??
    To ustawienia FSD ... musisz w org dash'u sprawdzić jaka wersja kernel'a ..
     
  10. demades

    demades Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To wygla na to ze 2.0.15574.0
    Mozna samemu wgrac nowy czy to wyzsza szkola jazdy?
     
  11. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    1 osoba to lubi.
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  13. demades

    demades Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki.
    To juz jest wyzsza szkola jazdy. Cos mi sie wydaje ze lepiej samemu tego nie robic bo na koniec nie bedzie mi nie tylko nie dzialac gta ale wszystko
     
  14. demades

    demades Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie. Ta konsola ma tez lt 3.0.czy to umozliwia mi wgranie dasha w prostszy sposob niz przy rgh? Np z pena?
     
Wczytywanie...

Poleć forum