1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oryginał AC III nie pójdzie na lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maku_20, Sierpień 21, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. maku_20

    maku_20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wie ktoś dlaczego oryginalny assassin creed III nie pójdzie mi na Lt3.0??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Będzie działać normalnie.
    Oryginalne gry działają na LT.
     
  4. maku_20

    maku_20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kiedy właśnie po odpaleniu płytki wyskakuje mi "Aby można było grac w tę grę należy dokonac aktualizacji konsoli. Jeśli nie dokonasz aktualizacji gra nie będzie możliwa"
     
  5. lolekw660i

    lolekw660i Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    No to podepnij xboxa do neta lub ściągnij aktualizacje wrzuć na pena i podepnij go do konsoli. Gdy Ci już zaktualizuje bd mógł śmiało grać w AC3. Przeróbki Ci nie usunie, więc nie masz czego się obawiać.
    Ps chodzi mi o aktualizacje dashboardu.
     
  6. maku_20

    maku_20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Temat zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum