1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

oryginal na dysku a w napedzie kopia forza 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xbox360.PL, Październik 14, 2011.

  1. Xbox360.PL

    Xbox360.PL Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Dzis kupilem oryginsl forzy 4 nowke za 150 zl i teraz pytanie czy moge ja zainstalowac na dysku potem sprzedac i do napedu wkladac kopie? Mam slima 0225 z wgranym LT 2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Pliki są plikami są takę same bana dostaje się za zmianę oprogramowania sprzętu.
     
  4. dzieciorób

    dzieciorób Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dokładnie - czy zainstalujesz z oryginalnej płytki czy z kopii, pliki na dysku będziesz miał takie same
    liczy się jaka płyta jest w napędzie podczas gry
     
  5. Xbox360.PL

    Xbox360.PL Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Czyli to cale dziadostwo co CIV sie zwie wywala te bledy bo sprawdza obraz plyty w napedzie a nie to co na dysku? Wlasnie tak myslalem. A kolega o jeden post wyzej niech nie ga ze fw sprawdAne bo nowe Lt 2.0 jest niewykrywalne. Taka jest idea LT...
     
  6. dzieciorób

    dzieciorób Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a no tak
    niewykrywalne przy aktualnym dashu - i to jeszcze teoretycznie
     
  7. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    bana dostaniesz za zmianę w napędzie FW nie ważne co jest w napędzie oryginał czy kopia a to że masz lt2.0 to jest do czasu w każdej chwili może wyjść aktualizacja microsoft robi swoje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum