1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oryginalna płyta w napędzie - Pirat na HDD (nieprzerobiona konsola)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Malczik, Grudzień 15, 2010.

  1. Malczik

    Malczik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam takie pytanie. Porysowała mi się płyta z grą AC Brotherhood. Czyta do pewnego momentu i dalej zawieszka.
    Czy jest taka możliwość aby skopiować na pendrive grę pobraną z internetu i uruchomić ją mając oryginał w napędzie. Konsola X360 nie przerobiona.
    Z tego co próbowałem kopiowanie płyty na pendrive zawiesza się na 30 % (dalej błąd wyczyść płytę).

    Pozdrawiam i dziękuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Pewnie bedzie, jesli pliki nie beda jakos modyfikowane. Mozesz tez poszukac kogos z Okolicy kto przyjdzie na chwile do ciebie z inna orginalna wersja i przegrasz ja sobie na dysk. Nauczka na przyszlosc zeby gry odpalac z dysku i nie meczyc plyt.

    A tak swoja droga napisz do Cenegi z pytaniem czy nie ma przypadkiem mozliwosci wymiany uszkodzonych nosnikow u nich.
    Pewnie nie ma, ale nie zaszkodzi zapytac.
     
  4. Natirus

    Natirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bełchatów
    Nikt nie wymienia porysowanych nosnikow. Sprawdz jeszcze pasty do usuwania rys z plyt...
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nieprawda - jesli masz gre wydana przez MS i nie dziala to dzwonisz do MS i wymieniaja Ci na nowa. Sprawdzone!

    Co do gry na HDD - zeby dzialala musi byc zainstalowana na tej konsoli na ktorej bedzie uruchamiana. Tzn najlepiej jakbys znalazl kogos z oryginalna, zasinstalowac ja u siebie i dalej grac wkladajac swoja. Jesli natomiast przelozylbys swoj dysk do czyjejs konsoli (np jak ktos ma przerobiona i kopie), zainstalowal i przelozyl dysk znowu do swojej to dzialac nie bedzie - konsola bedzie wolac o ponowna instalacje gry.
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    W cenedze też wymieniają, napewno PC-towe gry, wiem bo sam wymieniałem Age of Empires 3, z konsolowymi nie wiem
     
  7. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
  8. n.robert1

    n.robert1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wie ktoś dlaczego konsola nie czyta crasha bandicoota tzn jakieś dwa kody wyskakują i
     
Wczytywanie...

Poleć forum