1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oryginalna płytka a RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez baczan, Luty 21, 2013.

  1. baczan

    baczan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak odpalić oryginalną płytkę mając RGH i LT. Przy starcie nie startuje - tylko FSD. A przy probie kopiowania na dysk w FSD wiesza konsole. Można jakoś przełączyć żeby starowało z oryginałem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    z poziomu NXE sobie włącz.
     
  4. baczan

    baczan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co znaczy z poziomu nxe tzn jak do niego przejsc ?

    Przy starcie nie startuje tylko fsd moze mam ubity napęd chociaz dvd czyta.

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    srodkowy na padziie i moje gry w fsd i wejdzie do nxe
     
  6. baczan

    baczan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    srodkwy i moje gry w jakiej kolejnosci. nie bardzo mi to dziala. wejdzie do fsd wybieram zakadke xbox i naciskam srodkowy z krzyzykiem zielonym wyswietla sie menu z xboxa (w innych pozycjach tez ) jak dam interfejs glowny konsoli laduje spowrotem fsd od nowa
     
  7. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Odp: Oryginalna płytka a RGH

    Po uruchomieniu konsoli naciśnij środkowy przycisk Xbox, przejdź do ostatniej zakładki i wybierz np. ustawienia konsoli, gdy wyskoczy komunikat naciskasz TAK i już jesteś w NXE.

    Tapnięte z Galaxy Ace
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Możesz też w FSD dać INTERFEJS GŁÓWNY KONSOLI i trzymać ""RB"" na padzie ,aż załaduje NXE
     
  9. baczan

    baczan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no laduje wtedy spowrotem fsdchyba mam uwalony naped
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Oryginalna płytka a RGH

    Dajesz tak i trzymasz rb do zaladowania

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
Wczytywanie...

Poleć forum