1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oryginalny burnout 3 Takedown nie uruchamia się na Xbox360

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Krycha1987, Sierpień 7, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witajcie, może ktoś z was będzie miał pomysł bo ja się już gotuję, dziś dotarł do mnie mój ulubiony burnout 3 Takedown wersja PAL, zadowolony uruchomiłem konsolę z płytą i ****, po kliknięciu na kafel wyskakuje "To gra na starsza konsole x-box" :hurt:

    Mam dysk 120GB - Oryginalny
    Zainstalowałem emulator
    Kabel komponent podłączyłem w trybie TV i w ustawieniach konsoli dałem 480p
    Do tego wyczyściłem cache dysku

    Czu czegoś nie zrobiłem ? Gra jest na liście obsługiwanych.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie masz emulatora trzeba go ręcznie zainstalować.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    źle zainstalowany emulator - trzeba go zainstalować ponownie.
    jeśli masz możliwość, podłącz się do XBL, włóż płytę z grą i uruchom, konsola sama pobierze potrzebne pliki
     
    1 osoba to lubi.
  5. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    1 osoba to lubi.
  6. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki za wpisy, macie po +, poradziłem sobie z tym, kilka razy pobierałem i kasowałem ten emulator, czyściłem cache aż w końcu zaskoczyło, jakieś chyba problemy z live są.
    Gra śmiga jak ta lala, dziwie się tylko ze nie mogę jej zainstalować na dysku, z tego co czytałem te gry się instaluje by je uruchamiać.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie da się instalować gier X1

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    to jest gra z xbox1 więc nie można jej zainstalować i nie ma w niej też żadnych osiągnięć.
    Skoro działa to temat zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum