1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oryginalny napęd i piraty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Borek62, Grudzień 15, 2009.

  1. Borek62

    Borek62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Iława
    Otóż mam taki problem. Zauważyłem że odbierają mi pirackie filmy na Xboxie i zadziałały więc się trochę wystraszyłem. Zrobiłem konto Offline i sciągnąłem piracką grę i o dziwo..... DZIAŁA!!! Nie wiem czy to problem czy nie. Poszedłem do sklepu żeby mi sprawdzili czy napewno nie mam jakiejś przeróbki. Powiedzieli że nie. Teraz nie wiem czy moge dostać bana za gry czy bana dostaje się za przerobiony napęd?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    za przerobiony napęd. i skoro działają Ci piraty to musisz mieć przeróbkę napędu. sam z siebie nie odczyta pirata przecież ;]
     
  4. Borek62

    Borek62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Iława
    no właśnie nie wiem co sie stało. Kupiłem nowego ze sklepu. Dzisiaj ide do wujka on ma już przerobionego to sie zapytam czy mam przerobiony
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No masz odpowiedź już dostałeś, i bana na konsolą w przyszłym roku się spodziewaj:D
     
  6. sasukepl

    sasukepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wczoraj wchodziłem na Live pobierałem łatke do AC2. Bana nie dostałem,a mam przerobioną konsole od ponad roku. FW 1.51 LiteOn.Więc już chyba koniec banowania na ten rok.
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz mieć przerobioną konsolę! Jakbyś nie miał przerobionej to by Ci piraty nie chodziły!
     
  8. xonlyx

    xonlyx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A filmy ? (dvd , dvix , xvid - kopie ) chodza na nieprzerbionym Xbox'ie?
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak chodzą
     
  10. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @sasukepl pamietaj ze w MS mozesz byc juz "naznaczony". W kazdej chwili możesz spodziewać sie bana.
     
  11. Borek62

    Borek62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Iława
    ok. Dzisiaj sprawdziłem. Nie przerobiony napęd. Z czego nie które piraty czyta a nie które nie. Znaczy sie sprawdzałem na 10 grach i 1 z 10 chodziła. Nie wiem o co chodzi. Jak dostane bana to pujde do sklepu plomby nie pozrywane i mają mi wymieniać konsole a, że w sklepie pracuje znajomy to wymieni tą konsolke. Temat do zamknięcia
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To lepiej idź teraz... Ja bym takiej konsoli nie przyjął bo mimo wszystko mogłeś przerobić bez zrywania plomb...
     
  13. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    A ze się zapytam jaka Ci gra (kopia) odpaliła Ci na konsoli?!
     
  14. Borek62

    Borek62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Iława
    Assassin's Creed 2. Nie wiem jak była nagrywana ani z kąd bo to do wujka.

    mimo to pujde dopiero jak bana dostane (jeśli dostane) znajomemu już powiedziałem że nic z nią nie robiłem to powiedział, że nie ma problemu i weźmie ją a mi da drugą a tamtą odeśle do hurtowni, że już przyjechała przerobiona. Mam nadzieje, że naprawde nie mam przerobionej. Ale to dziwne, że sie włączyła bo jak tam już ktoś wcześniej powiedział..... sam z siebie nie powinien napęd odpalać
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jedyny sposób żeby sprawdzić czy jest przerobiona czy nie (chociaż jak dla mnie na 100% jest bo inaczej by Ci pirat nie poszedł) jest podpięcie napędu do kompa
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przestań już głupoty pisać. Jedna gra mu się odpaliła w co wy wierzycie . heh;)
     
  17. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    W sumie racja... A może wujek ma 1 oryginalną i to jest akurat AC2...

    Temat wywalam bo nie ma możliwości, żeby kopie Ci chodziły bez przeróbki
     
Wczytywanie...

Poleć forum