1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oryginalny Splinter Cell Blakclist a RGH?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Stryfe, Lipiec 26, 2015.

  1. Stryfe

    Stryfe Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam.Tak jak w temacie czy ktoś z was kupił oryginalnego SC Blacklist i zainstalował na RGH? Jak to wygląda z teksturami? Pytam ponieważ nie chcę wywalić kasy,a nie zagrać w jakości HD. Pozdrawiam. ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    Musisz mieć HDD w kieszeni na dysk skonfigurowany jako dysk XBOX360. Inaczej tekstury nie będą działały. Skoro masz RGH, to każdy dysk 2.5 cala będzie dobry. Musisz się tylko liczyć z tym, że jak wrzucisz go do X360 to stracisz wszystkie dane na nim (bo xbox360 sformatuje go dla własnych potrzeb)
     
  4. Stryfe

    Stryfe Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mam dysk w konsoli 500gb i chciałem skopiować z płyty oryginalnej,ale zastanawiam się tylko jak tekstury beda działać.
     
  5. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3469
    Polubienia:
    1237
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Będzie to działać bez problemów sam miałem na RGH wiele oryginalnych gier zgranych ze swoich płyt i nie było z tym żadnych problemów a jak masz z czymś problem to odpal oryginalnego dasha.
     
  6. Stryfe

    Stryfe Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Chcę tylko się upewnić,aby nie wywalić kasy w błoto :/
     
  7. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    Żeby to działało, to dysk w konsoli (ten 500gb) musi być dostosowany jako urządzenie magazynujące XBOX - tzn. musi być widoczny w oryginalnym dashboardzie w zakładce pamięci. Jeżeli tak jest to nie musisz się niczego obawiać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum