1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Osiągnięcia nie wskakują.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez SeDaN, Czerwiec 20, 2011.

  1. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    Kupiłem na allegro 6000 MSP, tych tanich oczywiście. Ściągnąłem gry, prze logowałem się na swój profil, gram i osiągnięcia nie wskakują. Czy to normalne jak się kupuje gry z tych tanich punktów?

    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  4. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    Nie ma ani powiadomień ani nie są odblokowane. A powinny działać osiągnięcia w grach z tych tanich punktów?
     
  5. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    tak. ja sciagnelem RDR i CoD 4 i mi noramlnie dzialaja osiagniecia
     
  6. mrvvbanan

    mrvvbanan Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zadam podstawowe pytanie. Użyłeś kodów?
     
  7. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    To nie wina kodów. Może kupiłeś konto z punktami i z niego odpalasz gry a patrzysz na Swoje normalne konto za punktami :p. Roztargnienie.

    Sent from my X10i
     
  8. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    Mi sie wydaje ze cos zle sciagniete.
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    moim rozumowaniem dwa zalogowane jak przy grach nonjtag powiny dawac archiwenty .sporoboj te z gra wylogowac przy starcie gry i zalogowac swoje moze wtedy. mysle ze kupiles konto z allegro a nie mozesz na swoim koncie ich nabic . jak tak jest musza oba by zalogowane . co masz kupiona gre mozesz wylogowac pozdr
     
Wczytywanie...

Poleć forum