1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Osiągnięcia

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Knoper93, Grudzień 5, 2009.

  1. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam
    Kolega mówił mi że jest jakiś sposób na odblokowanie osiągnięcia beż "męczenia" się w grze. Jest taka możliwość czy to tylko jakaś plotka??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jest podobno, ale jest to bardzo ryzykowne żeby dostać bana za cheatowanie
     
  4. Bocik13

    Bocik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    A w jaki sposób można to zrobić może ktoś wie ?? Z ciekawości bym się dowiedział :]
     
  5. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie szkodzi ;) nie łączę się z XboxLive, dlatego też nie mogę odblokować niektórych osiągnięć które wymagają podłączenia do internetu a ładnie wygląda jak w każdej grze jest 1000G
     
  6. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jest Profile Tool 2.0 bardzo prosty w obsłudze tylko musisz najpierw zrzucić plik z profilem do PC jak coś to mogę dać linki mozesz spróbować
     
  7. QuickShare

    QuickShare Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Torun
    Magiks33pl , mi się przyda ... :)
    Po tym jak dostałem bana , Wszystko mi jedno :p
     
  8. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Magiks33pl wystąpił mały problemik a mianowicie jak zgrać profil na dysk PC-ta?? Myślałem że podepnę pendriva i w Ustawieniach>Pamięci jakoś się to skopiuje, a tu ****
    programik już mam Profile editor, znalazłem jeszcze tutorial http://www.youtube.com/watch?v=hJhnT1Z8WVE&feature=related
    teraz będę kombinował;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum