1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

osiedlówka a xbox live.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ganath, Marzec 25, 2011.

  1. Ganath

    Ganath Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.

    Od niedawna mam kablówkę, i odkąd poprzednia oferta mi się skończyła nie byłem online na konsoli. Osiedlówka jest podłączona do komputera, a że cały czas ktoś z niego skorzysta nie da rady podpiąć do konsoli. Jak rozwiązać ten problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    zmienieć sieć .. sam sobie odpowiedziałeś że nie da rady podpiąć do konsoli
     
  4. Ganath

    Ganath Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0


    to też odpada, mam umowe na 2 lata.
     
  5. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    to ja nie widze rozwiązania
     
  6. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    @up No nie da sie bo ciagle ktos zajmuje komputer i korzysta z internetu przez co nie moze odlaczyc kabla( przynajmniej ja to tak zrozumialem)
    wg mnie najlepszym rozwiazaniem bedzie kupno routera wtedy i na kompie i na xboxie bedzie dzialal net jednoczesnie :)
     
  7. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    albo switch'a.
     
  8. Ganath

    Ganath Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak działa switch?


    szukałem na allegro i znalazłem tylko do HDMI
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Kolego Ganath kup router i on rozdzieli ci neta ale oczywiscie trzeba go odpowiednio skonfigurować, skontaktuj si z dostawca neta i zapytaj czy cos bierze za uzywanie routerka czy tez nie, jak bierze to calkiem mozliwe ze sie zabezpiecza przed podlaczenie routera

    Rozdziela polaczenie sieciowe ale nie przydziela IP, jak uslugodawca przydziela IP po mac adresie karty sieciowej to switch nie jest dobrym pomyslem bo reszta kompow/urzadzen nie bedzie mialo przydzielonego ip i bedzie trzeba kombinowac
     
Wczytywanie...

Poleć forum