1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ostatnia aktualizacja m$ i blokady trzech gier.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Pszczoła, Styczeń 30, 2011.

  1. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    witam :)
    Zacznę od tego ,ze mam konsole przerobiona LT+ . Spokojnie sobie grałem w black ops'a ,az tu nagle pytanie o aktualizację. Nie zastanawiałem sie i pobrałem. I od tamtej poty nie działają mi 3 gry. Mianowicie : Halo reach ,COD mw2 i BO . Widzialem w jednym temacie na forum ,ze sa jakies patche króre umożliwiają juz spokojna grę. Lecz nie zdołałem sie dopytac co i jak bo temat juz był zamkniety i kosz.. Chcialbym sie dowiedziec o co chodzi z tymi patchami i jak je wgrać. :)

    Z góry dziekuje ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. brook1234

    brook1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak masz te gry na płytkach, wrzuć z powrotem na dysk kompa i przepuść przez ABX on sam je spat****e i wypal
     
  4. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    dzieki wielkie. A potrzebny jest jakis nowszy abgx ?
     
  5. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  7. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Pokaż co jest WYŻEJ, nad info o SS. Jeśli jest to polska wersja, to musisz pobrać angielską i wgrać do niej polskie pliki (wówczas gra będzie silnie wykrywalna na XBL).
     
  8. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  9. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  10. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    A jeżeli pobiore jeszcze raz obraz i przepuszcze przez ABGX'a ?
     
  11. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma patcha do polskiej wersji, zostaje Ci tylko granie w angielska
     
  12. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    aha. Czyli opbieram anglika i przez abgx'a i na płyte i jest ok ?
     
  13. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  14. AlexUnder

    AlexUnder Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mozna spokojnie grać na live w te 3 tytuły po wgraniu patcha ?
     
  15. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Tak, wynik abgx360 musi być 100% czysty i musisz mieć LT+.
     
  16. Nokia5800xm

    Nokia5800xm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jesli ja mam lt,bez plusa czyli pachowanie odpada,flash konsoli do lt+ tez odpada...jesli kupie black opsa orginala,to czy on sie odpali na tej konsoli.Moze to ktos potwierdzic,bo slyszalem ze **** blada...
     
  17. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    ok dzieki wszystkim i można zamknąć temat :)
     
  18. Nokia5800xm

    Nokia5800xm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ponawiam pytanie
    a jesli ja mam lt,bez plusa czyli pachowanie odpada,flash konsoli do lt+ tez odpada...jesli kupie black opsa orginala,to czy on sie odpali na tej konsoli.Moze to ktos potwierdzic,bo slyszalem ze **** blada...
     
  19. Filip14

    Filip14 Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wołomin
    oryginał na 100% będzie chodzic
     
Wczytywanie...

Poleć forum