1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ostatnie update dasha + patch do gier z serii Call of Duty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xbox1, Luty 21, 2011.

  1. Xbox1

    Xbox1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ktoś może mi powiedzieć jak sprawić by MW2 i Black Ops działały po ostatnim updacie wprowadzającym AP25 do tej serii? Jak wgrać patcha, bo jedni piszą, że prze abx360 czy jak to się nazywa, a inny że specjalnym programem. I jeszcze jedno, do jakiej wersji istnieją owe "łatki"? Wiem, że nie do PL, ale np. "MARVEL" itp. Podziękuję, ale już teraz dziękuję. Bardziej mi chodzi o Black Ops, ale i do tej pierwszej przyda się info.

    P.S. wiem, że to już za duże, ale wiecie jakie pliki trzeba skopiować, żeby zrobić polską wersję?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie dodasz tego patcha na płytkę. Musisz ściągnąć jeszcze raz obraz płyty (no chyba że masz na komputerze) przepuścić przez abgx on spat****e ap25 i możesz dalej śmigać

    Po ostatnim update ap25 zostało dodane do COD:BO, MW2 i Halo:Reach
     
  4. kulbon

    kulbon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    krk
    albo mozesz programem ppfomatic, sciagasz sobie patcha, podpinasz iso, i wgrywasz, trwa to sekunde ;)
    a patche wydaje mi się że pasują do każdej wersji, sam jak patchowałem to miałem tylko 1 patcha do black ops i nie pisało że pasuje tylko do określonej wersji.... ale mogę się mylić
     
  5. Xbox1

    Xbox1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki. Tylko skąd mam ściągnąć patcha?
     
  6. kulbon

    kulbon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    krk
    np stąd
     
Wczytywanie...

Poleć forum