1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ostatnie update dasha + patch do gier z serii Call of Duty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xbox1, Luty 21, 2011.

  1. Xbox1

    Xbox1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ktoś może mi powiedzieć jak sprawić by MW2 i Black Ops działały po ostatnim updacie wprowadzającym AP25 do tej serii? Jak wgrać patcha, bo jedni piszą, że prze abx360 czy jak to się nazywa, a inny że specjalnym programem. I jeszcze jedno, do jakiej wersji istnieją owe "łatki"? Wiem, że nie do PL, ale np. "MARVEL" itp. Podziękuję, ale już teraz dziękuję. Bardziej mi chodzi o Black Ops, ale i do tej pierwszej przyda się info.

    P.S. wiem, że to już za duże, ale wiecie jakie pliki trzeba skopiować, żeby zrobić polską wersję?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie dodasz tego patcha na płytkę. Musisz ściągnąć jeszcze raz obraz płyty (no chyba że masz na komputerze) przepuścić przez abgx on spat****e ap25 i możesz dalej śmigać

    Po ostatnim update ap25 zostało dodane do COD:BO, MW2 i Halo:Reach
     
  4. kulbon

    kulbon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    krk
    albo mozesz programem ppfomatic, sciagasz sobie patcha, podpinasz iso, i wgrywasz, trwa to sekunde ;)
    a patche wydaje mi się że pasują do każdej wersji, sam jak patchowałem to miałem tylko 1 patcha do black ops i nie pisało że pasuje tylko do określonej wersji.... ale mogę się mylić
     
  5. Xbox1

    Xbox1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki. Tylko skąd mam ściągnąć patcha?
     
  6. kulbon

    kulbon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    krk

Wczytywanie...

Poleć forum