1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ostrzeżenie przy nagrywaniu Saints Row 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KamilKiri, Październik 1, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. KamilKiri

    KamilKiri Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wola Radziszowska
    Witam, przejechałem ISO Saints Row 3 ABGXem, następnie postępowałem tak jak w poradniku "Nagrywanie gier na LT3.0", lecz przy weryfikacji wyskakują takie ostrzeżenia:
    [​IMG]

    Przejdzie to czy nie bardzo? Dodam że nie mogę teraz sprawdzić bo konsola dopiero jedzie do mnie kurierem, lecz wziąłem się wcześniej za wypalanie płytek.
    Wcześniej nagrałem bezproblemowo F1 2012, GTA IV EFLC i DiRTa 3. ?)

    Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
    Nagrywarka to LiteOn 124b z wgraną przeróbką.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wgraj burnermaxa do nagrywarki jeszcze raz bo wygląda na to, że płyty ci do końca nie wypaliło.
    W mojej sygnaturce masz poradnik jak wszystko odpowiednio ustawić.
     
    1 osoba to lubi.
  4. KamilKiri

    KamilKiri Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wola Radziszowska
    Tak patrzę na tą Twoją instrukcję i...miałem idealnie ustawione. Tak jak mówię...wcześniej 3 gry wypaliłem bez żadnego błędu, teraz zabieram się za następnie, prawdopodobnie Tekken 6.

    Płyty oczywiście Verbatimy DL.
     
  5. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tekken 6 jest ze starym zabezpieczeniem więc nawet na laptopie wypalisz.
    Z twojego screena jest info, że nagrana płyta jest mniejsza niż obraz na dysku. Więc nie wypaliło do końca.
    Wgraj BurnerMaxa od nowa do nagrywarki. W końcu to minuta roboty.
     
    1 osoba to lubi.
  6. KamilKiri

    KamilKiri Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wola Radziszowska
    Okej, dzięki za info, spróbuję. :)

    Dla pewności zrobiłem jeszcze crossflash do 524b i dałem prędkość 2.4 bo wcześniej nie chciało jej ustawić tylko dawało 4x no i jeszcze raz przepuściłem obraz przez abgx i majonez! Działa, dzięki.

    Nie piszemy postów pod postem! Opcja "Edytuj" do czegoś w końcu służy.

    #NikoBellic91
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum