1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

oszukali mnie?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dererere, Marzec 4, 2010.

  1. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    chcialem nagrac obraz na dysk.
    wkladam plytedo xboxa bo myslalem że juz nagralem.nie nagralem zapomnialem.
    wkladam do kompa, che nagrac i pisze disc i s not empty .dopiero co ze sklepu.
    prxzeglądam plyte a tamfilmik w ktorym jest napisane"to play the dis , put itn in to the xbox console)
    oszukali mnie dajac zapisany dysk?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawideczek65

    dawideczek65 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. errorek3

    errorek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    No to moze jednak nagrales...
    W ogole jakos straszne chaotycznie to napisales.
    nic sie zrozumiec nie da ;/
     
  5. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Skoro na dysku są jakieś informacje zapisane to najwyraźniej można tak powiedzieć ,że Cie oszukali .. Ale z drugiej strony mogli w sklepie dostać taką już płytkę nie koniecznie oni to zrobili ... ale i tak nic nie zrobisz bo nie udowodnisz im tego...
     
  6. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    A patrzyłeś na pc'cie co jest nagrane na tym dysku ?
     
  7. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A co to za różnica skoro nie da się nic nagrać?
     
  8. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no mówie filmik microsoftu z napisem to play disc put in in xbox console w wielu językach
     
  9. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to zrób :"put in xbox console''
     
  10. Kazner

    Kazner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
  11. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    haha czyli juz nagrales :p
     
  12. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    o boże jaka wtopa! pomylily mi sie plyty!
     
  13. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Pewnie płyta z grą z płytą z activate.iso ....
     
  14. t0mi_kg

    t0mi_kg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kołobrzeg
    to jest chyba informacja z płyty activate.iso bo jak moją wrzucam, to mam to samo w wielu językach, wtedy musze wyjąć i wsadzic gre.

    A jeśli nie, to wydaje mi sie, że sknociłeś sam a nawet nie wiesz kiedy :) Kto czystą płyte wkłada do xboxa? chyba nikt :) Może poprostu włozyles ją do napędu(bo chciales nagrac gre) wlaczyles program wcisnales start, ale sie rozmyśliłeś i przerwałeś. Wtedy i tak już D*PA (w zależnosci jakim programem wypalałeś).
    Ja nie raz tak mialem na zwyklych dvd, że wkladalem czystą płyte, chcialem wypalić, a nic sie nie działo, żadnych errorów ale tez nie wypalało, no to wyciagalem płyte, wkładałem znowu a już było ze dysk nie jest pusty :D:D:D:D

    Jeśli Cie oszukali, a tak bywa, bo mojego kumpla tez jeden facet non stop oszukiwał.. to zrób małą zemste kiedyś :D:D:D:D:D Żeby nie było, nie zachwalam tego czynu ale bardzo sprytna zemsta haha :D

    Kumpel kiedyś kupił 20płyt luzem, płytki były pod spodem porysowane troche, ale gość mu wciskal i mowil ze beda OK. Kumpel kupił i chyba ze 12 było złych(kto by sie nie wkurzył :D ). Przyszedł czas zemsty :D odczekał tydzień, poszedł spowrotem do niego do sklepu, kupił 12 płyt w kopertach, wyszedł, po paru sekundach wrócił i powiedzial, że mu sie marki pomyliły i weźmie te gorsze tańsze i nawet mu facet nie musi zwracać nadwyżki(więc dla niego się to opłacało). Dał mu 12 kopert z płytami, wszystko by było dobrze, gdyby nie fakt, że w kopertach były poprzednie płyty, te porysowane, które się nie dały dobrze nagrać, więc dostał 24 czyste płytki hahahahaha :D :D :D
     
  15. errorek3

    errorek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin

    porażka.
    i trzeba bylo od razu pisac temat na forum...?
    Najpierw trzeba bylo sprawdzic
     
  16. ziomus13

    ziomus13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie żebym się czepiał ale gdzie tu zemsta skoro facet pewnie i tak je znowu sprzeda a Twój kolega jeszcze dodatkowo stracił kasę? No chyba że coś źle zrozumiałem.

    Co do tematu każdemu zdarza się pomylić ale czy to jest aż taki wielki problem nawet jakby cię oszukali na tę jedną płytę żeby zakładać temat na forum jak już i tak nic nie zmienisz?
    Z innej beczki zakładając że kupowałeś płytkę w zwykłym komputerowym sklepie to skąd miałby się na niej znaleźć film do otwierania na X klocku? Trochę logicznego myślenia koledzy ;)
     
  17. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wracając do tematu, każda gra z xboxa odpalona na kompie wyświetla ten filmik.
     
  18. t0mi_kg

    t0mi_kg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kołobrzeg
    On i tak potrzebował nowych płytek :) jakby kupil 12 i nie podmienił starych to by miał 12, a nie 24, ogólnie zemsta, bo wiadomo, ze jak sam sie nie skapnał, to ktos kupił i wrócił zły, a z tego względu napisałem, że ogólnie tego nie popieram hehehe :) Ale nie ma co ciągnąć tematu tego, bo temat główny rozwiązany :D A kolega, założyciel tematu, to zaszalał :p hehehe :D :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum