1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oszukany przy przerobce ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez libera, Wrzesień 14, 2012.

  1. libera

    libera Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, przed wakacjami w okazyjnej cenie zakupiłem xa slim. Jako, iż nie zamierzałem grać na nim przez live postanowiłem go przerobić. To moj pierwszy Xbox, więc jestem 'zielony' w tym temacie. Po jakims czasie znalazłem ofertę przeróbki xa, pojechałem do typa, ten mi przerobił konsole (z tego co wiem to rozkręcał i coś tak grzebał, dodawał ucinał czy coś...) Wszystko ładnie pięknie, gry śmigają ( fifa 12, fifa street ..) ...pewnego dnia po podłączeniu kinecta nie można go uzywać (komunikat o aktualizacji konsoli itp) pomyślałem, że to norma po przeróbce ....ale wczoraj po nagraniu Sleeping Dogs wkładam płytę do napędu i X prosi o aktualizację..(gra pod lt 3.0 Dashboard: [14719] ) i mam pytanie oferta i rozmowa z człowiekiem od przeróbki jasno przedstawiała mi ,że Xa będę miał pod lt 3.0 (inne gry typu fifa gta 4 były pod lt 2.0, czyli pod lt 3.0 ktore mialem miec dzialaly) moj obecny dash to 2.0.14719 (wersja bez tego chłopka/avataru) i mam takie zapytanie jaka to w końcu wersja lt bo mam mętlik w głowie. Nie wiem czy koleś mnie wyj***łł, czy lt 3,0 jest dostępne na slima, czy po prostu ta gra jest jakaś 'ińsza'...

    z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi i pomoc

    Pozdrawiam ;-)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Nie rozumiem. Aktualizowales dasha?

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  4. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Jak masz lt 3.0 to zaaktualizuj przez pendrive naj. dasha, nie usunie przerobki i bedziesz mogl smigac w wszystkie gry.
     
  5. libera

    libera Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nic nie aktualizował, mam dasha 2.014719 i pytam dlaczego gra pod lt 3.0 nie działa skoro mialem miec 3.0...oszukal mnie czy co ..
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Człowieku nie bulwersuj się tak. Tutaj nie jest wina przeróbki tylko tego, że masz za starego dasha na daną grę. Poszukaj na forum jak zaktualizować dash za pomocą pendrive'a i po problemie
     
  7. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Jak nie jesteś obeznany w temacie to się nie spinaj, że coś nie działa tylko poczytaj trochę forum ( w tym dziale prawie co tydzień jest temat typu "mam LT X, czy ja wgram nowego dasha to mi usunie/gra wymaga aktualizacji-czy mogę ją przeprowadzić"). Aktualizuj dasha i baw się dobrze :)
     
  8. libera

    libera Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kto tu się bulwersuje !? skoro w opisie torrenta z gra jest napisane ze wymaga Dashboard: [14719] a taki wlasnie posiadam to w czym problem ?
     
  9. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Mowie Ci, zainstaluj aktualizacje przez pendrive i na 100% bedzie dzialac, sam zobaczysz..
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Czy tak trudno zaktualizować konsolę do najnowszego dasha :)
     
  11. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    OMG. Weź najlepiej podłącz przez kabel ethernet jak nie chcesz się bawić z pendrakiem zaloguj się do XBL zrobi się aktualka i jedziesz z koksem nie ma co się obawiać bana, bo go i tak nie dostaniesz natychmiastowo. Ja mojego kloca aktualizuje właśnie w taki sposób już przez kilka lat i żadne bany mi nie straszne.
     
  12. libera

    libera Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okej postaram się jak najszybciej zrobić tę aktualkę,
    dzięki i sorry za zamieszanie, ale chyba każdy by podejrzewał, że "dzieje się coś złego" :) z jego xbox'em
     
  13. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nie. Wystarczy wejść na forum i trochę poczytać a nie panikować że koleś cię oszukał :)
     
    1 osoba to lubi.
  14. libera

    libera Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko działa, aż mi wstyd że tak panikowałem :D aktualizacja prostsza niż zrobienie tego 2 w toalecie ;-)
    Dzięki wszystkim, teraz zaczynam grać, jako 'trochę bardziej obeznany posiadacz' X'a
    Pozdrawiam.
     
  15. wwns

    wwns Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Jak wyżej zaloguj w ustawieniach przetestuj połączenie z xbox live i samo zapyta czy chcesz zainstalować aktualizacje
     
Wczytywanie...

Poleć forum