1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

OT

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Reji, Październik 22, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Reji

    Reji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn
    ja mam może głupie pytanie jak przerobie grę 3rd.wave.patch np tekken 6 pond wave 4
    to pujdzie mi na ixtreme 1.4 ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cloud0

    cloud0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. elkoza

    elkoza Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    wave 3 przeciez dziala na 1.51 i wzwyż więc czemu powinno działac?
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale chodzi o wave4 ;)
     
  6. cloud0

    cloud0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak ktoś sprawdzi to na wlasnym obrazie wave 4 to prosze dac znac

    to dziala na 1.51 i 1.6 dla gier wave 4, bez potrzeby przerobki, wiec jak ktos nie gra Live to jest to jakies wyjscie

    czekam na potwierdzenie
     
  7. Kwiolek

    Kwiolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    czyli jak mam w swojej konsoli ix 1.6 i spat****e tym patchem obraz zanim wypale to powinno mi śmigać bez używania activate iso??
     
  8. cage900

    cage900 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dziwne ze abx pokazuje poprawne wyniki skoro obraz jest przerobiony


    z tego co jest napisane wynika ze tak
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    tak
     
  10. Kwiolek

    Kwiolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    No jak ja sie ciesze ;] oby to dzialalo ;]
     
  11. Feniks_pn

    Feniks_pn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągam i sprawdze na Fairytale Fights.

    EDIT: K*rwa. I Tak będę musiał czekać do soboty bo konsoli nie mam. Ktoś da rade szybciej to sprawdzić?
     
  12. cloud0

    cloud0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak powinno ci dzialac bez uzywania activate.iso :D

    zaraz zaktualizuje pierwszy post tego tematu z tutorialem itp...

    sciagam tekkena, ale raczej dopiero jutro napisze czy dziala, wczeniej nie dam rady ;(
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    abgx pokazuje ze jest ok bo na razie nie ma tych gier w bazie (no i abgx nie rozpoznaje wave 4).
    jak tylko zrobią abgx 1.0.2 to bedzie pewnie wywalał bład ze powinno byc wave 4 a jest wave 3 :)
     
  14. Feniks_pn

    Feniks_pn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Abgx wykrywa wave 4 w sposób taki, że wyświetla komunikat o niemożności określenie rodzaju fali, stąd zalew żółtych literech. Mylę się?

    cloud0 a ty Masz 1.6 ?
     
  15. Kwiolek

    Kwiolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    spokojnie na razie się nie spieszy ważne żebym po prostu wiedział na 100% czy to działa, czyli jakby ktoś mógł sprawdzić niekoniecznie dzisiaj to będę bardzo wdzięczny ;]
     
  16. cloud0

    cloud0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie, ja mam 1.51
    jak sprawdze tekken 6 to dam znac

    pierwszy post poprawiony:
    - tutorial
    - linki
    - efekt koncowy
     
  17. grabarz14

    grabarz14 Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No to ja teraz będę miał pytanie...
    Jeżeli mam Ixtreme 1.5 (LITE-ON) i mam wszystkie nowsze gry przerabiane (Wave 3 na Wave 2) to ratuje mnie przeróbka na Ix 1.51 żeby można było grać w Wave 3 i 4??
     
  18. cloud0

    cloud0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dalej mozesz grac w wave 4 przerabiajac je do wave 2 tak jak przerabiales wave 3 do wave 2. iXtreme 1.51 nic ci nie da chyba że masz napęd hitachi to wtedy wave 4 poleca ci bez przerabiania.
     
  19. normalny

    normalny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ostrzeszów
    Czy jeśli przerobie grę tym programem i będę grał online to dostane bana ? Bo jestem napalony na Lips Noh:)
     
  20. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A co my M$ jesteśmy?

    Pewnie możesz dostać bana równie tak samo jak grasz teraz na przerobionej konsoli...
     
  21. cloud0

    cloud0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie wiem czy dostaniesz, ale prawdopodobieństwo tego na pewno po takim zabiegu wzrasta :p
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum