1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Otwieranie" i "Zamykanie"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Cyberniki, Styczeń 13, 2012.

  1. Cyberniki

    Cyberniki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z moim liteonem 74850c ,po wgraniu LT 3.0 gdy odpalę xbox'a to dioda zasilająca (ta na przycisku) miga a w miejscu gdzie odpala się gry wyświetla się napis "Otwieranie" Lub "Zamykanie" a tacka nie reaguje i napęd sie nie kręci, mam klucz mojego napędu i gdy podłączę go do komputera to jf go widzi.
    Po rozkręceniu napędu nie ma żadnych śladów spalenizny.
    Sprawdzałem przycisk do otwierania tacki i nie jest zablokowany.
    Konsola ma najnowszego dash'a.
    Wrzucam screen'y z jf może ktoś wie o co chodzi... Screen1 Screen2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W czym wgrywałeś lt 3.0? Jeśli w dosflashu to trzeba najpierw przygotować lt 3.0 pod swój napęd w jungleflasher .
     
  4. Cyberniki

    Cyberniki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgrywałem przez jungleflashera
     
  5. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Może wtyk lub kabel do napędu uszkodzony/źle podłączony?
     
  6. Cyberniki

    Cyberniki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdzałem inny kabel sata, też nie działa. Niestety nie mam innego kabla od zasilania, ale nie da się go wsadzić odwrotnie bo ma specialne wypustki.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wgrywałeś już kiedyś jakieś lt? Może klucz jest nieprawidłowy.
     
  8. Cyberniki

    Cyberniki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgrywałem iextreme 1.6, później LT 2.0 i wtedy sciągałem nowy klucz, ale sprawdzałem i jest taki sam jak poprzedni.
     
  9. Cyberniki

    Cyberniki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam jeszcze, że znalazłem niewielką gumkę (mniej więcej wielkości paznokcia na małym palcu) w kształcie prostokąta na obudowie... Może to jest przyczyna tego, że napęd nie reaguje.
     
  10. pawiano

    pawiano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    W takim razie w jaki sposób podłączasz go do komputera, żeby pod JF sprawdzić? Masz kilka opcji: a)zły klucz napędu w fw; b)brak fw w napędzie; c)spalona elektronika
    Wykluczaj po kolei a dojdziesz do ładu. Jeśli punkt C odpada, to pod JF wprowadź napęd do Vendor Mode i po prostu jeszcze raz wgraj LT.
     
Wczytywanie...

Poleć forum