1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Otwieranie NAT - HALO 3 - Conexant

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Warmin, Sierpień 13, 2010.

  1. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    Podczas wczytywania ranked match'a gra informuje mnie, że nie mam otwartego NAT'a, że wszystko może działać wolno.

    Moje pytanie, czy ktoś wie jak otworzyć NAT do HALO3 w routerze z oprogramowaniem firmy CONEXANT?

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Odblokowywujesz porty:
    Aby otworzyć porty należy wejść w "Uruchom" w starcie.
    Następnie wpisać cmd i zatwierdzić.
    Otworzy nam się nowe okno w którym wpisujemy po kolei.
    netsh firewall add portopening ALL 3074 XBOX
    netsh firewall add portopening ALL 3330 XBOX
    netsh firewall add portopening ALL 88 XBOX
    netsh firewall add portopening ALL 53 XBOX
    netsh firewall add portopening TCP 80 XBOX
    Każde polecanie zatwierdzamy enterem i czekamy aż wyskoczy nam "Ok." Wtedy wpisujemy następne itd.
     
  4. Dzefii92

    Dzefii92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacie/Sanok
    tak sie odblokowuje jak nie ma sie routera :p a on ma
     
  5. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    ktoś może zna odpowiedź?
     
  6. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    odświeżam
     
Wczytywanie...

Poleć forum