1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Otwieranie portów w ROUTERZR pomocy!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez WarDziU, Maj 17, 2011.

  1. WarDziU

    WarDziU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biały Bór
    Witam mam problem podczas grania w RDR nie mogę się podłączyć do innych graczy. czytałem na necie żeby odblokować porty ale kompletnie nie wiem jak to zrobić. Dodam że mam router D-Link DIR-300 z najnowszym oprogramowaniem z 2010 roku. Proszę o pomoc z Góry dziękuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
  4. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  5. WarDziU

    WarDziU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biały Bór
    Niestety nie pomaga
     
  6. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    A IP masz zew. ?
    Od kogo masz neta ?
     
  8. Konstanty Pendrive

    Konstanty Pendrive Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Sam mam ten router. On automatycznie jest ustawiony na puszczanie portów. Nic nie trzeba otwierać.
    Masz jakąś bramkę VoIP? bo u mnie to xboxa blokowało
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Znaczy ze ma wlaczone UPnP ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum