1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Otwieranie portów!!!!!!!!!!!!!!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SzatanWproszku, Sierpień 5, 2010.

  1. SzatanWproszku

    SzatanWproszku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ! Mam taki problem , bo muszę pootwierać porty w routerze ale nie wiem jak sie wchodzi w ustawienia routera :D Proszę o jak najszybszą odpowiedź!!!!!!!!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jaki masz router?
    Zazwyczaj wpisuje sie w wyszukiwarke jako adres: 192.168.1.1 potem podajesz dane- login i haslo.
     
  4. SzatanWproszku

    SzatanWproszku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem nie mogę jakoś tej strony uruchomić ładuje sie i ładuje i nic...
     
  5. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    a nie 192.168.0.1 a jezeli nie chce sie strona otworzyc to zresetuj router i jeszcze wpisz
     
  6. SzatanWproszku

    SzatanWproszku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. SzatanWproszku

    SzatanWproszku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ej no błagam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    adres routera to adres bramy internetowej w polaczeniu sieciowym
     
  9. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pod routerem masz naklejkę i tam jest zazwyczaj adres IP napisany.
     
  10. wolter

    wolter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wchodzisz w panel sterowania patrzysz w ustawienia jakie ip,wpisujesz w przegladarce i ustawiasz.
     
  11. GonzoPL

    GonzoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Simple Port Forwarding to bardzo dobry program do otwierania portow wpisujesz passy i adres routera i jaki port chcesz odblokowac i START I jest

    Download
     
Wczytywanie...

Poleć forum