1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Otwieranie zamykanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bogdan01, Marzec 2, 2010.

  1. bogdan01

    bogdan01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!
    Moj problem polega na tym,ze wgralem nowe fw i potym tacka sie caly czas otwiera,a led power caly czas miga na zielono.Domyslam sie ze problem nie lezy w napedzie a w plycie glownej z tego powodu iz gdy naped jest podpiety pod xtractora to wszystko chodzi poprawnie,a jak podlacze pod konsole to tacka sama sie wysowa.Moje pytanie,gdzie mam szukac na plycie glownej usterki?
    Dzieki za odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Uszkodzony southbridge - konsola do kosza.
     
  4. bogdan01

    bogdan01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzieki za szybka odpowiedz.
    Napewno nic sie nie da zrobic?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    sprawdz inny naped w konsoli dla pewnosci. Ale to wskazuje wizyczne uszkodzenie SB lub czegos innego na plycie.
     
  6. bogdan01

    bogdan01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na innych napedach jest to samo.Czyli pozostaje zrobienie z niego skrzynki na listy.
    Dzieki za odpowiedz.
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    możesz dać do serwisu i ci southbridge wlutują nowy - to tylko układ scalony
     
  8. Flondra2000

    Flondra2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak ale ciekawe jaki koszt tego :)
     
  9. bogdan01

    bogdan01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przyszlo mi do glowy ze mozna by bylo wymienic cala plyte glowna.
    I moje pytanie czy bedzie to dzialalo?
    A moze znacie kogos kto by zrobil southbridge?
     
Wczytywanie...

Poleć forum