1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Otwórz DVD Problem Z Xboxem ;(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Matinho117, Sierpień 7, 2011.

  1. Matinho117

    Matinho117 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Zrobiłem aktualizacje na Xbox 360 Elite i zarejestrowałem się na Xbox Live. Jak Chciałem zagra W Fifa 11 Wtedy Wyskoczyło mi "Otwórz DVD". Na początku myślałem że mam coś z Laserem ale Jak Pościłem Płytę DVD to wszystko Chodziło bardzo Dobrze...
    Jeszcze Dodam Ze mam Xbox Przerobionego "Dash" ;)
    Prosze O Pomoc i Pozdrawiam Matinho ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Nowa aktualizacja usunęła ci przeróbkę trzeba jeszcze raz zainwestować w flash
     
  4. Matinho117

    Matinho117 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A Ile Kosztuje Ten Flash ?
     
  5. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    800zł. Ile razy to będzie jeszcze na tym forum ???!!!!
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ile ?? heh
     
  7. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Co ile?
     
  8. Matinho117

    Matinho117 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Bo on musi przerobić tą nowa przeróbka LZ250 z platynową płyta i plazmowym rdzeniem z obsługa ap 40.3 Myślę ze w granicach 750 się wyrobi chociaż te rdzenie teraz drogie są. ;d Szkoda ludzi zakładających te tematy z zamkniętymi oczami trafie na odpowiedz. SZUKAJ GÓRNY PRAWY RÓG
     
  10. Matinho117

    Matinho117 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co ty Gadasz Dzis Dzwonilem Do Serwisu i mi Powiedzieli ze Przerobienie kosztuje 120 zl ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum