1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Otwórz DVD - XBOX SLIM 3 miesięczny

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez onimusha25, Październik 31, 2011.

  1. onimusha25

    onimusha25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam serdecznie wszystkich, kupiłem jakieś 3 miechy temu XBOX SLIM 250 GB nowego i przerobionego LT+ 1.91. Żadnych problemów z nim nie było. Niedawno dałem go do przerobienia na LT 2.0 w sprawdzonym pewnym i rzetelnym serwisie. Od jakiegoś czasu gdy odpalę konsolę i włożę grę do napędu wyskakuje mi tam gdzie powinna być gra Otwórz DVD gdy wyciągnę płytę i włożę ją jeszcze raz to nadal jest to samo, nawet z oryginalną grą. Pomaga tylko wyłączenie konsoli i włączenie jej na nowo, wtedy wszystko odpala. Dzieje mi się coś takiego coraz częściej. Czy ktoś kto był w podobnej sytuacji wie co jest nie tak. Dodam tylko że wypalam na Verbatimach a konsola ma 3 miesiące a gry zawsze wrzucam na dysk żeby nie męczyć lasera. Z góry dzięki za odpowiedzi i sorki jeśli taki temat już był. POZDRO dla wszystkich posiadaczy Xboxa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Po co spekulować?Napisz do tego "sprawdzonego źródła" czy czegoś nie sknocił, i jak cos reklamuj.
     
  4. onimusha25

    onimusha25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na pewno nie sknocił, dlatego tak napisałem żeby właśnie ktoś mi nie pisał że źle wgrali czy coś, zawsze tam przerabiałem i nigdy nie było problemu, jakby coś było źle wgrane to by mi wcale gry nie działały a nie tak jak pisze wyłączę konsole włączę na nowo i wszystko gra
     
  5. randnd

    randnd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    310
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Zaproponuj sprzedawcy zeby jeszcze raz ci zaktualizowal tym razem za free - przedstaw problem z napedem - skoro z oryginalnymi sa nawet problemy.
    Najlepsze wyjscie. Albo poczekaj jeszcze z tym do nastepnej aktualizacji ktora podobno zbliza sie wielkimi krokami - przpuszczam ze powinna przyniesc z soba potrzebe ponownego flasha :)
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak jest po flashu w jungle na 0225, ja tak mam za kazdym razem. Niech Ci wgra fw pod dosflashemi bedzie wszystko smigac.

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  7. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    Tylko dosflasha sie używa pod widą jest tyle błędów że hohoho
     
  8. onimusha25

    onimusha25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wielkie dzięki za odpowiedz jest dokładnie tak jak pisze DEXTER, napęd 0225 i jungle. Pewnie niedługo będzie trzeba znów aktualizować to wspomnę mu żeby wgrał przez FW dosflasha. Jeszcze raz dzięki teraz już przynajmniej wiem co jest nie tak.
     
  9. Toteklotek

    Toteklotek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no ja mam ten sam problem jutro będę się bawił dosflasherem, a ten pod windowsa niema błędów ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum