1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Otwórz DVD

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Booster1987, Wrzesień 26, 2009.

  1. Booster1987

    Booster1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dresden,Niemcy
    Dałem ostatnio Konsole do przerobienia. Koles wgrał Mi IX 1.6. Kolega nagrał mi przy okazji 2 gry...wkładam płytke do napedu i nic...pojawia sie tylko w pierwszej zakładce "Otwórz DVD" wiec mysle ze zle nagrał wiec ściągnąłem sobie Red Faction...nagrałem i dalej co samo...co jest grane??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    albo zle ci wgrał albo wkładasz płyty przerobione na wave 2
     
  4. Booster1987

    Booster1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dresden,Niemcy
    nagrał mi Halo3 ODST i DIRT 2 wiec chyba juz z wave 3
     
  5. Booster1987

    Booster1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dresden,Niemcy
    Moze to wina przeróbki??
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    edytuj posty to po 1

    po 2 sprawdz obraz gry w abgx i zobacz czy to obraz pod wave 3...jak tak to zle ci przerobil=masz teraz odtwarzacz dvd i nie pograsz juz na tej konsoli w gierki jesli nie wyslal ci kopii plikow .bin :D


    ewntualnie naped ci sie odlaczyl,wloz plytke z muza/filmem i sprawdz czy odczyta,jak nie to moze byc zle podlaczony
     
  7. Booster1987

    Booster1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dresden,Niemcy
    Ku ścisłości Oryginały chodzą mi bez problemu....Konsole przerabiałem u Mnie w szczecinku wiec w razie problemu mogę podskocz...tu jest screen z ABGX360 z Red Faction...

    [​IMG]

    Jestem ze tak powiem "Świerzy" z przerobiona konsola wiec nie wiem czy jest ok...ale chyba nie bo jest ze Verification Failed..
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    obraz jest dobry
    koles zle ci wgrał ixtreme
    do poprawki lec do goscia niech ci wgra ix 1.6 repack
     
  9. bliss

    bliss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    btm
    taka sytuacja tez sie zdarza jesli do napedu sa wgrane inne klucze... jesli nie ma twoich starych to kicha.... ps. czy naprawde placicie ludziom w ciemno, nie proszac o przetestowanie konsoli na miejscu?
     
  10. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    gosciu jakby zly klucz wgral to by oryginaly nie poszly nawet,pomysl troche-.-

    @TOP
    po prostu albo nie wgral ci ie albo cos spartolil;p idz reklamuj i na miejscu pokaz mu co jest nie tak
     
  11. Booster1987

    Booster1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dresden,Niemcy
    jutro po pracy jadę do gościa z konsola wyjaśniać co i jak...wrócę to napisze co dało rade zdziałać...
     
  12. bliss

    bliss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    btm
    toś ameryki nie odkrył tylko powiedz mi, gdzie autor postu pisał o tym, że odpalał oryginały ?
     
  13. Booster1987

    Booster1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dresden,Niemcy
    A autor postu(czyt. JA) tu napisał ze odpalał oryginały :D

     
  14. bliss

    bliss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    btm
    faktycznie, popatrzałem tylko na 1 post, zwracam honor ! Faktycznie jeśli oryginały Ci odpalają moja teoria jest obalona, ale to dobrze bo masz świadomość, że klucze nie zostały utracone i jest dla Ciebie jeszcze szansa!!! ;) leć na poprawkę i będzie w porządku, a na przyszłość poproś żeby pozwolono Ci to sprawdzić na miejscu - u mnie to standard. pozdrawiam.
     
  15. Booster1987

    Booster1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dresden,Niemcy
    Konsola odebrana dziś po poprawce :D wgrany 1.6 i wszystko ładnie śmiga :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum