1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

otwórz napęd - ku*wica mnie na to bierze

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GodHateUsALL, Styczeń 31, 2010.

  1. GodHateUsALL

    GodHateUsALL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnik
    Witam! problem jest w temacie i czy ktoś to już przerabiał

    daje filmik który ukazuje problem:
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=dTy36r2qlZM[/YOUTUBE]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Mi to wygląda na padnięty napęd . Spróbuj wyregulować i wyczyścić laser i soczewkę , może pomoże .
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    naped/plyty - nie ma innej mozliwosci
     
  5. GodHateUsALL

    GodHateUsALL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnik
    wiele żeście mi powiedzieli - wiadomo że napęd bo wszystkie płyty już próbowałem a niewyreluguje lasera bo nie mam tego miernika elektronicznego
     
  6. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    No to zakup miernik, wymień napęd, laser albo znajdź jakiś serwis i oddaj to ci wymienią. Co byś nie chciał zrobić musisz jakieś koszta ponieść
     
  7. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    koledzy dobrze ci doradzili...

    moze byc to czesc mechaniczna badz elektronika, nikt nie powie ci w 100% co dokladnie bez wstepnej ekspertyzy... a ogolnie mowiac jest to wina napedu, wiec nie miej zalu, ze w 100% nikt nie wskarze ci palcem...

    sproboj przeczyscic naped, wozek pd lasera najlepiej sprerzonym powietrzem soczewke ale nie jakims preparatem w stylu woda toaletowa (spirytus) lub inny specyfik ktory slozy do takiego szyszczenia i nie wata ani papierem bo zostawia wlokna...

    a jesli chodzi o czesc elektroniczna to tak jak wspomnialem na odledlosc ciezko bedzie co kolwiek stwierdzic
     
  8. GodHateUsALL

    GodHateUsALL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnik
    a co do lasera - to jak włoże jakiś od hitachi do samsunga to będzie działać?

    a jeśli nie to ile tak orientacyjnie by to było cenowo
     
  9. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    watpie zeby lasery pasowaly i byly czescia uniwersalna chodz moge sie mylic... nowy naped masz w cenie 150zl na allegro nowe
     
  10. snah

    snah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja miałem coś takiego: po włożeniu płyty, w konsoli coś 2 razy klikneło i pokazywał sie komunikat: otwórz napęd. Pomogło przeczyszczenie patyczkiem z wacikami na końcach i użycie powietrza.
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ja mam na sprzedaz benq miesiecznego za 80zl jak cos.

    Laser musi yc od danego modelu, jedyny wyjatek to liteon do ktorego pasuje laser od banq i vice versa.
     
  12. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na początek przeczyść soczewkę lasera , i sprawdz czy wtyczki z przewodami idące do napędu są dociśnięte u kumpla i brata właśnie wtyczki nie łączyły a mieli ten sam problem
     
Wczytywanie...

Poleć forum