1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Otwórz napęd" po wgraniu 3.0.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Uruk, Grudzień 25, 2011.

  1. Uruk

    Uruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    جحيم
    Witam.
    Dzisiaj wgrałem LT 3.0 do mojego napędu (Lite-On 93450c). Jednak mam problem. Gdy wkładam płytę słychać prace laser, jakieś 2 obroty i wywala "Otwórz napęd". Klucze itp. są na 100% dobre. Szukałem na forum, ale nic na temat mojego napędu nie znalazłem.

    EDIT:
    Wymieniłem laser i dalej to samo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Jaki dash?? Który LT z paczki wgrałeś??
     
  4. Uruk

    Uruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    جحيم
    Najnowszy dash, wgrałem LTPlus-0251-v3.0.bin.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    a jf najnowszy wgraj w dosflashu
     
  6. filmyredcywn

    filmyredcywn Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wgrałeś go ze swoim kluczem? Wyciągałeś sam klucz czy ktoś? Możliwe, że nieprawidłowy klucz:)
     
  7. Uruk

    Uruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    جحيم
    Wgrywałem w JF (1.90) i w dosflasu (V2.0_Build_20110903).

    Na 100% mam dobry. Wgrywalem wczesniej inne wersje i bylo ok.
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    orginaly też to samo?
     
  9. Uruk

    Uruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    جحيم
    Oryginały to samo.
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wygłąda na uwalony laser ale to nowe lt więc raczej mało możliwe
     
  11. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    laser wymieniony, pisze w 1 poście. Może wgraj stock FW i zobacz czy oryginały pójdą
     
  12. Uruk

    Uruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    جحيم
    Wymieniłem laser na inny (stary napęd BENQ) i dalej to samo .
    To była moja druga rzecz którą zrobiłem po wystąpieniu tego problemu.
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak wgrywasz starsze fw, np. 2.0 to też tak masz?

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  14. Uruk

    Uruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    جحيم
    Przy wgraniu starszego fw dalej to samo.
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    no to ubilo elektronike zmien naped na tego benq i bedzie latać

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  16. Uruk

    Uruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    جحيم
    Nie oflaguje konsoli? Napęd BENQ to VAD6038.
     
  17. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miałem to samo tylko że z LT+2.0.Napęd już na 100% nie do użycia ?
     
  18. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    nie

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  19. Uruk

    Uruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    جحيم
    Wymieniłem napęd na nowego Lite-Ona i dalej to samo :/.
     
  20. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a nie masz tam przypadkiem problemu z tasmą sata? lub portem sata
     
  21. Uruk

    Uruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    جحيم
    Mogę podłączyć kablem od PC??
     
Wczytywanie...

Poleć forum