1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Otwórz napęd" po zmianie laseru

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez szczepan997, Czerwiec 24, 2013.

  1. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    witam,
    mam naped liteon 16d2s i ostatnio siadl mi laser 14xx, dzisiaj kupilem nowy 141x rozlutowalem te miejsce na laserze ktore jest pokazane w tutkach zamontowalem, ale po wlozeniu gier pojawia sie napis otworz naped.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Które srobki odkrecales? Bo jak te od dołu od prowadnic to rozregulowales mechanizm. Jeśli nie, to wadliwy laser.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    odkrecilem 2 trzymajace prowadnice od gory, jedna do polowy od dolu tej prowadnicy, wyjalem stary laser wlozylem nowy skrecilem jak bylo i nie dziala. Ale juz kilka razy wyjmowalem laser i zawsze odkrecalem te same srubki i wszystko bylo OK.

    EDIT: rozebralem znowu naped i jeszcze raz sprobowalem odczytac kilka plyt oryginalne czyta, wlozylem nieoryginalna black ops 2 wywalilo nierozpoznany dysk, a wszystkie inne nieorginalne na chwile slychac ze kreci plyta zaraz zwalnia i tak z 6 razy i wyskakuje otworz naped. Możliwe ze jakos przerobka sie cofneła?
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Nie ma takiej możliwości by usunęło przeróbkę.
    Przeróbka jest w pamięci flash, nie w laserze.

    Myślę, że Dexter dobrze Tobie podpowiada: albo rozregulowałeś mechanizm albo wadliwy laser.
    Jeśli masz możliwość, to spróbuj inny laser tam wsadzić.


    Poczytaj kilka tutoriali dotyczących wymiany lasera, by mieć pewność, że dobrze wszystko robisz.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Gdzie kupiles ten laser

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  8. Ryderus

    Ryderus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Najlepsze lasery są w MsFORMAT
     
  9. horzym14-14

    horzym14-14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak można wyregulować mechanizm ?!
     
  10. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    Miałem styczność z tymi laserami od tego gościa i nie polecał bym nie są dobrej jakości.Objawy były takie jak u ciebie oryginały czytał ale z nagranymi miał problem.
     
  11. ZdzichoTnT

    ZdzichoTnT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  12. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    teraz jak naped czyta plyte pojawia sie taki dzwiek jak na nagraniu: Moje nagranie #24.wav - Download - UPLOADUJ.net
    i na starym laserze jest to samo. czasami odczyta plyte ale przy probie wlaczenia wywala blad ze nie mozna odczytac plyty.

    EDIT:
    a jeżeli to wina rozregulowanego mechanizmu to jak go wyregulowac?





    Mam ten sam problem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum