1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Otwórz napęd - Problem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Ceronn113, Listopad 6, 2011.

  1. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Witam...

    Mój kolega posiada konsolę czarną z 2011 roku. Kilka dni temu przerobił ją na LT+2.0, wczoraj przyszedł ze mną z tą konsolą ( dodam, ze szedl przez dwór do mnie około 3 km. ) I przy wkładaniu płyty do napędu napęd nie czyta wgl płyt tylko po 3-5 sekundach pojawia sie " Otwórz Napęd " tak jakby wgl w napedzie nie bylo plyty. Czy to moze byc jakis powazny problem z napedem?

    z góry dzieki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. urkopl

    urkopl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    wyłącz z prądu i włacz ...
     
  4. mateuszx20

    mateuszx20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sprawdź płytkę z filmami albo muzyką. Jeśli cały czas nic nie czyta, mimo że słychać jak przez chwilę coś tam niby chodzi, to być może masz walnięty laser po przeróbce. Czasem się to zdarza, wiem bo sam tak miałem, że po przeróbce od razu przestał czytać wszystkie płytki.

    Jeśli natomiast po przeróbce chodził jakiś czas prawidłowo, a teraz dopiero mu się odechciało działać to może wystarczy go przeczyścić albo nasmarować prowadnicę.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    przeczyścić laser przesmarować prowadnice lub podkręcić napięcie na laserze co troszke przedłuży zywotność.laser/napęd do wymiany.
     
  6. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    wiec to bylo dokladnie tak: 5 dni temu była przerabiana i do wcoraj normalnie gry wchodziły. Dzięki za rady. Pozniej napisze czy cos pomogło.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Przeciez pisze ze konsola z 2011 to jaki cudem moze byc laser padniety
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to złe wgrany flash,podobno wgranie lt 2.0 dosowym sposobem rozwiązuje ten problem
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Napewno flash ok skoro dzialala. Ja obstawiam ze puknal konsola i laser wyjechal za daleko i nie ma sily wrocic. Zdarza sie to we wszystkich liteonach.

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum