1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Otwórz napęd.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dziewczyna, Luty 19, 2010.

  1. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
    Witam
    Dziś wgrałem lt do mojego litka v1. Napęd miał już wgrany ixtreme 1.6 no stealth, więc szczytałem klucz metoda "dummy from ixtreme". Zrobiłem tak pare razy i za każdym razem klucz był taki sam (poprawny). Złożyłem konsolkę i próbowałem odpalić pare gierek.(działały wszystkie(ok. 10, większość wave 4) oprócz db:rb nie patch'owanego. Jest dość porysowany więc pomyślałem, że coś z płytą jest nie tak). Przed chwilą ponownie próbuje odpalić grę i żadna już nie działa... ;/ Pisze tylko "otwórz napęd" jakby nie było płyty w środku. Klucz jest poprawny bo na początku odczytało pare gierek i pograłem trochę, a teraz nic nie działa. Liczę na pomoc z waszej strony. Z góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    sprubój jeszcze raz wgrac LT. Jeżeli ponownie sie bedzie tak dzialo to moze byc to wina napędu
     
  4. oktawian117

    oktawian117 Banned

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DLW
    bemben1991 ma racje jeśli ponowne wgranie LT nie pomoze to moze to być wina napędu...wiec probuj! Pozdro
     
  5. snupson

    snupson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    miałem identyczną sytuację i padły mi głowice w napędzie i musiałem wymienić.
     
  6. Mate08

    Mate08 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zamość
    mialem ten problem i to byla wina lasera stal w miejscu trzeba bylo taki bialy plasitk nacisnac i on wkoczyl i laser zaczol sie poruszac i dziala
     
Wczytywanie...

Poleć forum