1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Otwórz napęd...

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez KamileQ, Kwiecień 17, 2010.

  1. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Witam. Mam problem z napędem liteon v1 Ixtreme 1.5. Nie chce czytać kopii. Na omegach bardzo ciężko odczytać gre ale jak już odczyta to idzie jak żyleta. z Verbatimami jest lepiej za ok.2-3 razem odczyta a najczęściej za 1 razem. Oryginały najczęściej za 1 ale czasem za 2-4 razem. Co robic? Wymienić napęd? Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZigUS

    ZigUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    można przeczyścić napęd DVD (jakąś płytą do czyszczenia)
    można też rozebrać napęd i od środka go wyczyścić z wszelkiego kurzu i i innego badziewia [ u mnie w środku była tragedia :( ]...
    najlepiej przed takimi zabawami mieć gdzieś na dysku zgrany klucz napędu
     
  4. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Podregulowac laser. Mialem taki sam problem ze klocek ledwo co czytał kopie a podregulowałem laser wedlug poradnika na tym forum i chodzi jak nowy ;)
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jarek882 - jak wyregulowałeś? Konkretniej
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    ale mi nie wyskakuje błąd o brudnej płycie jak już odczyta gre to idzie jak żyleta. Np. jak wsadzam porysowanego pura na verbatimie to płyta się kręci ale pisze otwórz napęd. Za którymś razem się odtworzy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum