1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Otwórz napęd !?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mateo55, Styczeń 2, 2011.

  1. mateo55

    mateo55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!
    Przerobiłem NFS tak jak w poradniku raczej dobrze bo się wszystko zgadzało i 3 razy pod koncem nagrywania wyskoczył mi jakiś błąd ale po kilknięciu "KONTYNUŁUJ" zakończyło nagrywania. Wkładam grę do Xboxa i pisze: wysuń napęd ... Czy oznacza to, że jest zła gra tzn. ma jakiś błąd?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    jestem przekonany że nie wyskoczył napis ''KONTYNUŁUJ'' ; d
    A masz przerobioną konsolę?
     
  4. mateo55

    mateo55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kontynuuj ;p tak na LT+
     
  5. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    wiec musisz sprobowac wypalic jeszcze raz,uzyj innego programu np clone cd,ta sama zasada dzialania co imgburn i pamietaj zeby wylaczyc wygaszacz i nie bawic sie kompem podczas wypalania
     
  6. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Raczej wyłączyć hibernację, albo uśpienie, na Win7 jest to gdzieś w ustawieniach zasilania w panelu sterowania, sam to wyłączyłem i na czas wypalania wyłączam monitor i gram w to, co jest na X360.
     
  7. mateo55

    mateo55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sciągne jeszcze inny NFS juz gotowy nie trzeba przerabiać jezeli i on nie pójdzie wtedy zmienie program
     
  8. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Najpierw podaj, czy sprawdziłeś grę programem abgx360.
     
  9. mateo55

    mateo55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A gre jak się sprawdza tym programem tak jakbym przerabiał?
     
Wczytywanie...

Poleć forum