1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Otwórz Napęd"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ps45, Luty 28, 2011.

  1. ps45

    ps45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    "Otwórz Napęd" mam tak gdy wkładam gry , nie które odczytuje ze 2 ?! reszcze nie , czyściłem napęd , laser odradzam kupno nowych części nie mam pieniędzy a jak już to do 50zl

    dodam że napęd bufruje i pracuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ps45

    ps45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ref wiem dostane warrna ale musze natychmiastowej pomocy
     
  4. HerlokPL

    HerlokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2011
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Żadnych informacji, czym czyściłeś laser, jaka konsola itd...
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak czyściłeś napęd i nic nie pomogło to laser siada i w grę wchodzi wymiana lasera lub napędu :)
     
  6. ps45

    ps45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Konsol Xbox 360 Elite 120 GB Laser czyściłęm spirtytusem delikatnie
     
  7. HerlokPL

    HerlokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2011
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Ja pierdziele...ludzie co to za nawyk żeby lasery spirytusem czyścić....laser do wymiany...
     
  8. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Lasera nie można myć spirytusem bo wtedy soczewka zmatowieje.
    Spróbuj kalibracje lasera,jak nie pomoże to nowy laser.
     
  9. ps45

    ps45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Laser a nie napęd rozebralem xboxa zobaczylem ze laser dziala sprawnie a naped w srodku nie ?
     
  10. HerlokPL

    HerlokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2011
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    No dokładnie! Spróbuj tak jak kolega wyżej, ale raczej tym spirytem to tylko pogorszyłeś sprawe - on jest dobry na krótką mete!

    Edit:
    Smyku a skąd wiesz że laser działa sprawnie skoro nie działa cały napęd...głupia teoria!
     
  11. ps45

    ps45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiem bo widzialem ze laser dzialal sprawnie reszta nie
     
  12. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    -_- skąd wiesz że laser działa sprawnie?
    czyta płyty?
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a porusza się po prowadnicach??

    jak nie to przesmaruj czymś
     
  14. kretos666

    kretos666 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak, może działać skoro jest otwórz napęd ? Człowieku ?? Nie wiem co Ty odwaliłeś ;f Spirytus to do PS2 był dobry tutaj to tylko pogorszyłeś sprawę.
    Wydaję mi się jakiś kolega ;) na forum też tak zrobił skończyło się na wymianie napędu + laser.
     
Wczytywanie...

Poleć forum